birLinaannesi @Yenianneperci35 @CivcivVeAnnesi35 çok teşekkür ederim çok sağ olun gerçekten 🥹🙏🏻 umarım kalbime göre bir yer seçebilirim hepsini araştıracağım iyi ki varsınız 🥹 zaten duygusalım kaç gündür 🥲❤️
birLinaannesi defneveannesii_ Rabbim bağışlasın maşallah🙏🏻❤️🥹 Sağ salim büyütün miniği🥰 Bende araştıracağım hayırlısıyla kalbime göre doktor elbette bulurum diye düşünüyorum 🙏🏻
defneveannesii_ birLinaannesi Amin inşallah çok teşekkür ederimm🥰 Sizin de sağlıcakla gelsin inşallah minnoş💕
Selinakbas birLinaannesi İzmir Özel Can hastanesinde doktor emre başer, doçent kadın doğum uzmanı kendisi çok iyi bir doktor
papatya-0 ksksister35 merhaba renkli gösteriyorlar mi normal muayenede acaba birde muayene ücreti şuan nedir 🙏
ksksister35 papatya-0 tabiki eğer yüzünü yakalarsa renkli olarak veriyor her seferinde doktorum,özel sağlık sigortası yaptırmıştım hamile kalmadan o yüzden muayene ücretleri ne kadar hiç bilmiyorum ama arayınca randevu alırken söyleyebilirler belki
Enas2365 birLinaannesi Egepol’de Cemil Kaymaz’a gidiyorum. Doktor çok ilgili, mesaj attığımda en geç 10 dakika içerisinde arıyor. Hastane yepyeni, tertemiz.
Elfve birLinaannesi ben de Kemalpaşa da oturuyorum Manisa şehir Hastanesi’ne gidiyorum çok memnunum. Ayrıca İzmir şehir hastanesi de açıldı çok güzel ve yakın
Heyaslily Elfve merhabalar ben de Kemalpaşa taşındım hamileliğimi öğrenmek için kemalpaşanın devlet hastanesi gittim ama memnun kalmadım sonra Ege’ye gitmeye başladım ama hala kararsızım özele de gitmek istemiyorum 🥹🥲
minimix birLinaannesi merhaba benim de detaylı ultrasonum izmirdeyken denk gelmişti bucada Prof Serkan güçlüyü çok önermişlerdi burda kendi muayenehanesine gidip aşırı memnun kalmıştım isterseniz bir araştırın
Buszngn Medifema da sevim arıkan a giden var mı acaba nasıl bir doktor ve hastane hakkında bilgisi olan var mı 🌟
Lalemmm12 birLinaannesi İzmir torbalı Medifema özel hastane benim gittiğim İlker gülbaşaran hoca çok ilgili ve güzel ilgileniyor oradaki bütün kadın doğum doktorları ilgili ama biz İlker hocaya alıştık