birLinaannesi Kızlar eşimin eşi icabı benim memleketimde (Bursa) kalıyoruz. Eşim normalde İzmir’li. Şuanki evlerinde Kv ve kaynım kalıyor. Kayınpederim rahmetli olmuş yıllar önce.. köyde evleri vardı bitmeyi bekliyorduk bitmiş sonunda ufak işleri kalmış. Aralıkta taşınacağız nasip olursa. Kv ve kaynım köydeki eve taşınacaklar. Uzun lafın kısası İzmir’li arkadaşlar İzmir’de yaşayan arkadaşlar güvenilir doktor var mı ? Tercihim özel klinik veya özel hastaneden yana. Kemalpaşa’da oturacağım ama Buca da olur yeter ki tecrübeli bir doktor olsun. Şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏻❤️
Yenianneperci35 birLinaannesi şimdiden hoşgeldiniz kemalpaşaya:) ben de kemalpaşadayım.doktor için kendi memleketim salihliye gidiyorum izmirde çok kararsız kalmıştım🙈bir de ara ara manisa şehir hastanesine gidiyorum:)
Canss35 birLinaannesi yukarıdan doktor seçeneğine tıklayın çokça yorum var inşallah iyi Bi doktora denk gelirsnz🌸
papatya-0 ksksister35 merhaba renkli gösteriyorlar mi normal muayenede acaba birde muayene ücreti şuan nedir 🙏
birLinaannesi Yenianneperci35 “salili”😂❤️ Çok severim çok güzel yerdir. Geçen senelerde sık sık uğramışlığım vardı. 🥰 Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için hayırlı olur inşaAllah 🤲🏻
Yenianneperci35 birLinaannesi evettt yerlileri salli der:) ben de normalde öyle söylüyorum ama bazen anlaşılmıyor🌸🥰 kemalpaşanın neresine geliyorsunuz? Merkez mi
Freyan Tabi ki benim doktorum Buca sirinyerde Tahir ozguder. Çok dr gezdim en sonunda buldum. Bir özel muayenehaneye göre hem çok ilgili hem de uygun. Şu an muayene 800 tl. Nst ücretsiz. 1 ay içinde 2. Muayene ücretsiz yani kontrol. 24 saat iletişime gecebilirsin. İlgili deneyimli. Doğum ücreti şu an 20 bin tl
defneveannesii_ Yenianneperci35 @birLinaannesi Selamm😍 Ben de Kemalpaşa’da oturuyorum🫶🏻 Ailem pazar yerinin karşısında oturuyor ben de evlenince ören köyüne gelin geldim ama sık sık merkeze geliyorum🌸 Ben Medicana hastanesinde doğum yaptım 1,5 ay oldu. Doktorum cüneyt eftal taner🙏🏻 Gebeliğimi de doğumumu da hatta doğum sonrası sürecimi de kendisi sayesinde çok güzel bir şekilde atlattım çok şükür😇🙏🏻 İşinde izmirin sayılı en iyi hekimlerindendir, son derece de tecrübeli ve başarılı doktorum. Tavsiye ederim memnun kalırsınız inşallah🥰🌸🙏🏻
Yenianneperci35 birLinaannesi benim de 2.5 yıl olacak taşınalı:) evlenince eşimle yerleştik buraya,herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa söyleyin lütfen🌸🙏🏻
nurcan05 birLinaannesi ablam sada hastanesine Mete beye gitti hep orada doğurdu iki çocuğunuda zaten o hastaneyide ekol satın almış ben buca kadın doğuma gidiyorum devlete
CivcivVeAnnesi35 birLinaannesi ben Bornova da yaşıyorum Basmane’deki Su Hastanesi’ne Feyza Arman’a gidiyorum. Ben memnunum. 17+5 olduk bizde. İlk öğrenip Feyza hanıma gittiğimde 4 buçuk haftalıktık. Ah zaman aslında ne hızlı da anlamıyoruz 🤗
TulinSahan Ben egepolde bulent beye gidiyorum bucaya cok yakın ve çok iyi bir doktor. Egepolun yenidoğan ünitesi çok iyi, fiyat biraz yüksek ama umarım olmaz, olurda beklenmeyen birsey gelişirse kuvez vs sorunu yok. Doğum 24bim muayene 780 su an
birLinaannesi defneveannesii_ Rabbim bağışlasın maşallah🙏🏻❤️🥹 Sağ salim büyütün miniği🥰 Bende araştıracağım hayırlısıyla kalbime göre doktor elbette bulurum diye düşünüyorum 🙏🏻