Birrrcan Sekine24 bende ilk gaftadan başladı şimdiye kadar hala da devam ediyor o korku şu anda 36 haftalıgiz tekmeleri sayesinde o korkum az da olsa azalmış
Arzuseen Sekine24 bendede var randevum olduğu günün gecesi uyuyamıyordum strestenden hala daha öyleyim her sedyeye yattığımda kalbim çıkıcak gibi oluyor 4 haftada bir gidiyorum 2 aydır ve zaman geçmek bilmiyor☺️
Arzuseen Bebisbg34 hiç takılma göbeğine canım bende 23 haftalığım göbeğim daha yeni belirginleşti hatta detaylı ultrasonda doktor aa hiç göbeğin yok dedi normal mi dedim gayet normal yapısal dedi😊
naneliseker_ Bebisbg34 haha önemli değil. 18.haftafa göbekte çıkmaz.(az çıkabilir) Harkeet için 2 3 haftanız daha var sabredin ben 21. Haftada hissetim normal canım :)
Arzuseen Bebisbg34 hissediyorum ama hala düzenli değil 20. Haftamda hissetmiştim ilk sonrasında 2 gün falan hiç hissetmedim doktor normal küçük olduğunu söyledi. Sadece akşamları yattığımda hissediyorum hala daha hareketleri güçsüz☺️
Pamuk Evrem990 Daha önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden üzerimden atamıyorum. Yaşıyor mu deyince doktor bile şaşırıyor.
naneliseker_ Bebisbg34 olmaz ama size olur. Kulak burun boğazda bakmaları gerek iltihap önemli gebelikte
Mucizem32 Of bende öyle 20. Haftamdayım daha hissedemiyorum da hergün korkuyla geçiyor 3 tane kaybedince 😢karnım biraz çıktı büyümüyor niye acaba diyorum hissetmeye çalışıyorum hiç kıpırdamıyor ona küsüyorum bak herkesin çocuğu tekme bile atıyormuş diyorum 😂
naneliseker_ Mucizem32 herkesin gebeligi farklı canım. 1 veya 2 haftaya hissedeceksin :) ben 21 haftalik hissetim sona doğru
Mucizem32 naneliseker_ ay inşallah bi an önce hissederim en azından rahatlarım gergin hareket eder mi bi kere hissedince 🙈
Sadiyekrn07 naneliseker_ ben 17. Haftaya girdim ne hissedip hissetmediğimi anlamıyorum günlük kontrol gibi zamanları gelse onlar da bize tepki verseler olcak 😍 yarın kontrol günüm inşallah güzel geçer
Evrem990 Pamuk o kadar haklısınki insanda tramva gibi kalıyor:( allah bu bebeginu saglikla kucagina almayi nasip etsin güzel günlerde büyüt insallah🫠ilk bebiş mi olacak
A-engin10 Sekine24 ayy hele ben birde kanama lekelenmeler var hergun hergun kafayı yiyorum kazasız belasız hepimiz bı kucağımıza alsaydık 🤷
Sadiyekrn07 Sekine24 benim de öyle düşünmemeye çalışıyorum ama günler de geçmiyor hep bi korku hep bi endişe var sosyal medya da her şey çıkıyor karşımıza beni daha da çok etkiliyor
naneliseker_ Mucizem32 yok pit pit kalp şeklinde vuruyor veya içinde balon patlar gibi hissediyorsun. Sonra 3 kere üst üste olunca anlıyorsun:)
naneliseker_ Sadiyekrn07 çok erken :) 20 leke gelince harkeet edince o zaman ayırt edebileceksiniz işte bu diyeceksiniz 🥰🤣
Mervebgnaydn Sekine24 merhaba bende iki gün spmra 12 haftam bitecek. Aynı durumdayım. Bir aydır komtrole gitmedim acaba iyi midir ? Karnım ağrıyor kasığım ağrıyor diye paik halindeyim. Sanırım her anne adayında biraz va bu durumlar. Yalnız olmamama sevindim :)