Zeliha0707 Kızlarr 4,5 haftalıkken öğrendim beta 1457 di annemde ikiz ve eşimin amcaları ikiz sizce benim de olur mu ikizler 🫢
Sercan Zeliha0707 benim anne baba tarafı hep ikiz benim de ilk hamileligim ikizdi esinin geninden degil de senin geninle alakalı ikiz olup olmaması benim de beta degerim Yüksekti☺️ hayırlı saglıklı olsunlar ☺️
Zuyalist Merhabalar ben de araniza katildim 14 ekimde test verdim 231 cikti bugun verdim 571 cikti doktorum gayet iyi dedi, kese ve kalp icin randevu olusturduk🫠
sedanur4004 Selam kızlar ben bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş haftaya pazartesi için de kalp atışı içn çağırdı 5+4 üz şuan
Zeynooooooo sweethome1000 ben 9 haftalik hesabimla hamileyim inwallah hepimiz sag salim.kucagimiza aliriz inwallah
sweethome1000 kntrole gittim ultrasonda keseler gözükmedi :( beta ölçtürdüm 1833 çıktı. permbe bida ölçtürcem düşmeye başlamşmı bakıcak . rahm duvarn incelmiş dedi. oyuzden en azndan kürtaja gerk olmicak dedi
Sercan Zeliha0707 5 haftalıkken kese gördüm 6 haftalıkken bebegi gördüm bu hafta 7 haftalık olucaz kalp atımı için gidicem inşallah
Sercan Zeliha0707 dinledin mi kalp atısını bna doktor suan duyamıyorum kücük haftaya gel bir saha bakalım dedi sen naptın
sevqii123 Sumeyyeky benimde ilk gebeliğim 6 haftalık şuan hiç ağrım mide bulantısı yok yokmuş gibi geçen hafta gittim kese pek görünmüyor dedi haftaya birdaha gideceğim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Zeliha0707 Sercan aynen bana da öyle söyledi karından ultrason baktı keseyi gördü ama bebek gözükmedi daha kalp atışını dinlemek için alttan muayene yapalım dedi ben istemedim içim bi tuhaf oluyor sevmiyorum alttan muayeneyi hiç😩😩 haftaya gelin dedi bize de
Sercan Zeliha0707 🥺ben de alttan sevmiyorum Cook korttum doktor öyle söyleyince ama normalmiş demekki inşallah haftaya görürüz ve duyarız🤲
Yavru-kus Sercan bende 6+4 oldum canım 6+1 kem kalp atışını duydum çok şükür sen gittin. Mi hastaneye
Sercan Yavru-kus ya ben gittim ama doktor haftaya gel cok kücğk dedi ben biraz pimpiriklendim sürekli kafamda kurup duruyorum 🥺