Sercan Zeybal34 AA hayırlo olsun saglokla kucagınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun benim ilki ikiz erkek suan hamileyim bu hafta kalpt atısı duymaya gidicez inşallah,☺️
Sercan Veybil 5+6 hafta gösteriyor 6 haftalık yani persembe gittigimde keseyi ve bebegi gördük bu hafta kalp atısı için gel dedi doktor suan için her sey iyi dedi sen gittin mi ☺️ cok heyecanlıyım keske hemen cinsiyeti öğrenebilsek😀
Veybil Sercan cabuk ben daha hiç girmedim çarşamba günü gidecem salı günü kan verdim 149 Perşembe verdim 393 yarın yine vericem bakalım nasıl gidiyor
Gunes07 Merhaba sat4 eylül 5+6 haftalık gecen hafta keseyi gördüm tam 7 de kalp atışı için gidecem nasipse
Sercan Veybil hayırlısı olsun git ihmal etme y da ben pimpirikliyimm 🙈🙈 sen folik asit basladom mı peki
Gunes07 Veybil devlete gittim herhangi bir sıkıntı var mı diye ekranıda göremedim var dedi sadece asıl randevum 7 sinde özelden aldım o zaman görecem inş
yeschef-13 sweethome1000 Doktorunuza sorun danışın bence içiniz rahat etsin en kesin bilgi doktordan gelen olacaktır 💕
Sercan Veybil ☹️için rahat olsun canım saglıklo olmayan gebelikler yani bebek sagloklo olmafıgı durumlarda düaün oluyor benim de 2 tane düsügüm oldu cidden senin adına cok üzüldüm seni cok iyi alıyorum bu hayırlısı olsun saglokla kucagına gelsin inşallah 😘
Yenimomy26 Sat 24 ağustos 7. Haftadayız haziran mı mayısın sonu olur bilmiyorum ama ikizler burcu olucak 🐣😂
sedanur4004 Kızlar selam ben keseyi gördüm bugün 5+4 haftaya pazartesi kalp için çağırdı yolk kesesi de oluşmuş dedi doktor 😊❤