Cinsiyettahminidolunayes 2cocuklu_mom yazdin mi bilgi Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim Varsa 12 haftalik resim
Gebeyim15 Cinsiyettahminidolunayes lutfen canim benimkine de bak 15 haftalik oldum yurt disindayim burda 5 aylik olmayana kadar cinsiyet tahmini bile yapmiyor doktorlar
2cocuklu_mom Cinsiyettahminidolunayes abla şuan 9 haftalığım en son 6+5 de gittim eşim 05.09.1990 Ben 07.09 .97. Som adet tarihimin başlangıcı 14 Ağustos ilk beta rakamım çok çok erken öğrendim adete 5 gün varken 11 idi
Parsmommy filialunae hiç anlamıyorum diyebilirim ama ramziye göre kim baktiysa erkek demişti hatta doktorum kız dediginde bile inanamadim o derece net erkek deniyordu 😄 artık 19 haftalık olucaz ve doktor hala kız diyor 😄
Aynil710 Parsmommy gerçekten mi 😅 7 haftalikken kesenin saginda miydi solunda mi hatirliyor musunuz? 🤦🏻♀️
FatmaTemiz Cinsiyettahminidolunayes benim doğum tarihim 21.12.1995 eşimin 25.05.1993 Beta değerim :1891 Son adet tarihim:26 Ağustos
Ebrarasln Bekledigimmucizemm bizede yorum yaparmısınız anlayanlar var ise kız erkek farketmez ilk bebeğim olacak inşallah merak ediyorum 🫣
gebeskaplumbaga Cinsiyettahminidolunayes neye göre bakıyorsunuz demiş ya bebeğe göre yazmışsın ona güldüm 😂