minikinsantanesi Kızlar yeni açıldı gideniniz var mı ilgileri vs nasıl zaten bildiğim kadarıyla kadın doğum hastanesindeki doktorlar var çoğunluk baktım oraya da bi gidip şans versem mi acaba özele 15 bin lira doğum ücreti vermektense
Minnakkurabiyeveannesi27 minikinsantanesi aslında bende düşünmedim değil ama nasiil olur bende bilemedim gerçekten özel hastane de güç oldu onun yerine farklı birşey yapilabilir
Zehraumut minikinsantanesi ayyyy bende çok Meral ediyorum tiktokda gördüm yeni dedim buraya postlara bakayım bende aynı şeyi düşünüyorum birisi yeni doğum yapmış tiktokda gördüm
Yavru-kus minikinsantanesi canım burda yine bu hastane ile ilgili bir post açılmıştı bir bayan cennet meltem diye bir doktora gittiğini ve çok memnun kaldığını söyledi özeller çok yüksek bende devlete gitmeyi düşünüyorum bu doktora çok iyi söylüyorlar bi şans vermek lazım
minikinsantanesi Minnakkurabiyeveannesi27 evet en son sorduğumda 10.500 civarı dediler özel oda hariç ki istediğin zamanda gidip normal doğuramıyosun doktorun gelmiyor hafta sonu veya gece olursa sezeryan oluyor o paraya bebeğimin eksiğini aşırım diye düşündüm açıkçası birde doğum 2024 Ocak sonu daha da artacak fiyat bi şans vermekten birleyen kaybetmeyiz herhalde
Minnakkurabiyeveannesi27 minikinsantanesi Bende yaşam Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Şahin bey ilk çocuğumu da orda yaptım çok çok memnunum aslında ama hastane fiyatları bayağı arttı kontrollere sürekli kadın doğum hastanesine gittim mecburen her muayene 715 lira az bir para değil ama hiç memnun kalmadım doğru düzgün birşey bile demiyorlar ama şehir hastanesi nasıl olur bilmiyorum kadın doğumdaki doktorlar var diyorlar
Esra4606 Minnakkurabiyeveannesi27 ben şehir hastanesine gittim muayene hemen oldu çok kısa sürdü doktorda çok ilgili değildi beğenmedim açıkçası
busrasavaspolat Minnakkurabiyeveannesi27 Şehitkamil de op doktor Abdullah Göymen var ben ona gidiyorum çokta memnunum muayene ücreti 500 tl bi ay içinde tekrar giderseniz kontrol sayılıyor oda ücretsiz mutlaka tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor
Minnakkurabiyeveannesi27 Esra4606 bende öyle tahmin ediyorum kadın doğumdaki doktorlar varmış çünkü ordada baştan saviyorlar birde açıkçası korkuyorum muaneyi baştan savan insanlar ameliyatı yada doğumu nasıl yaptırır diye
Zehraumut Minnakkurabiyeveannesi27 bende normal doğurursam die gitmek istedim ama acil sezeryana alınırsam die korkumdan ordan özele göndermzlsr die özeli tercih ediyorum ben defa life gidiyorum normal doğum değişmediyse eğer 9000 sezeryan 15.000 civarı bu ayın 24 de gidicem doğumada az kaldı benim aralıkda doğum bakalım gittiğimde bir fiyat sorucam
Minnakkurabiyeveannesi27 Zehraumut Normla doğum ile sezeryan arasında o kadar büyük fark olacağını sanmıyorum ama emin misiniz hangi doktora gidiyorsunuz
Zehraumut Minnakkurabiyeveannesi27 defa life manolya hanıma gidiyorum ben. Geçen ay gittiğimde doktorum demişti normal doğum fiyatı sabit kalacak sezeryana zam gelecek dedi bakalım hayırlısı gittiğimde tam öğrenicem
Minnakkurabiyeveannesi27 Zehraumut Benim doğumum da Aralık’ta zamlar çok faiş bir şekilde ilerliyor Allah sonumuzu hayır etsin
Zehraumut Minnakkurabiyeveannesi27 aaa kaç haftalıksın sen ben Salı günü tam 30 olucam evet maalesef aşırı zam geliyor herşeye amin inşallaj
Zehraumut Minnakkurabiyeveannesi27 aaa aramızda 3 hafta var hadi bakalım sağlıkla gelsin minikler kız mı erkek mi
Zehraumut minikinsantanesi keşke Özel oda felan tutuluyormuş şehir hastanesinde arkadaş dedi de bakalım nasıl yapcaz