Rayiha17 Zehraumut evet canm öyle hatrlyorum bu konuda netim ama üzerinden biraz zaman geçti Halen aynı mıdır prosedür bilmyorum. Nüfus dairesini ara bi sor bakalm. Bakarsın randevu verirler
Zehraumut Meliksah1453 Rica ederim canım keşke elimden bir şey gelse sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin yardım edebileceğim bir konu varsa yardım ederim
Rayiha17 kubra1227 hmm doğrudur canım. Aaa aynı gidiyomuşuz. Durumlar nasıl peki. Benmki gümbür gümbür geliceğe benziyo 😩😁
kubra1227 Rayiha17 valla şuan iyi gidiyoruz çok şükür bakalım nasıl olacak senin doğum şeklin belli mi
Zehraumut Rayiha17 saol kuzum eşim çalıştığı için herşeu bana kalıyor ya Gaski işini hallettik 850. Tl ödeme yapcam tramvayla gidicem yarı yolu mecbur yürücem 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Zehraumut Rayiha17 hallettim kuzum bende bittim ama bugün tam 4 kilometre yürümüşüm son günlerim olduğu için yavaş yürüyorum aşırı belim ağrıyor sadece Şuan
Rayiha17 kubra1227 normal olur canım bi skıntı çıkmazsa. Kızımda normal doğm yaptm çnkü. Seninki belli mi? Doktora ne zaman gitmeyi dşünüyosun
kubra1227 Rayiha17 hayır daha belli değil benimki haftaya kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktor
busrasavaspolat Minnakkurabiyeveannesi27 Şehitkamil de op doktor Abdullah Göymen var ben ona gidiyorum çokta memnunum muayene ücreti 500 tl bi ay içinde tekrar giderseniz kontrol sayılıyor oda ücretsiz mutlaka tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor
Rayiha17 Zehraumut ay o bel ağrısını söyleme. Çamaşır mak arıza verdi. 2 gündür onla uğraşıyoruz. Evi falan su bastı. Halı indir halı kaldır yerleri sil. Çocukla uğraş. Çamaşr birikti. Öldm valla 2 gündür. Belim çok kötü kalçam çok kötü 😢
Rayiha17 kubra1227 bi görün bakalm ne diyecek canım. Bende haftaya elif Kevser e mi randevu alsam. Hatem hast nazire hanıma mı alsam diye ikilemdeyim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
busrasavaspolat kubra1227 14 Mart gösteriyor ama ultarason kağıdında doktor 38. Haftada doğum olur dedi Mart başı oluyor yani ☺️
busrasavaspolat Minnakkurabiyeveannesi27 Gaziantep bossan hastanesinde yaptırıyor şu anki doğum ücreti 13 bin tl