Zehraumut Rayiha17 hah bacım ahhh anlıyorum seni ama benim ikinci evliliğim ondan dolayı ilk oğlumdan hiçbirşeu yok bizde herşryi tek başımıza yaptık kaynanam sadece 3000 verdi onurda zorla aldık daha bebeğin eksikleri bitmiş değil biz 2+0 evde oturuyoruz daha birde borç ödüyoruz buzdolabımız yoktu aldık abisinin eşyalarını kullanıyorum düşün artık
Rayiha17 Zehraumut canım benim. Hayat gerçekten çok acımasız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah 🤲🏼
Zehraumut Rayiha17 valla yaaa geve 2 e kadar temizlik yaptım anca uyandım bir su faturası gelmiş Yuhanna dedim 625 su faturası ne demek bugünde hava bit soğuk merkezi sistemde oturuyorum anasını satayım kimse doğalgaz açmıyor bugün gidip ben açıcam artık dondum evde çocuk olcak son 30 gün ev ısınsın anca tek katlı bina üstümüz boş 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ dertler bitmiyor ki bacım
Rayiha17 Zehraumut oo baya çok gelmşş. Kış temzliği zamanıydı ya. Ondan çok kullanmışsındır. Kız gel bizde otur 😁, müstakilde oturuyorm, 2 gün oldu doğalgazı açalı, sıcak evim buyur gel 🙂 soğukta durmayın canım. Bu hava adamı iyi hasta eder
kubra1227 Rayiha17 evet bende ona gitmiştim keşke şehir hastanesine gelseydi çok bekledim sırf o hastane için oraya gitmiyorum
Zehraumut Rayiha17 Allah razı olsun kuzum açtırdım petekleri bende klima var açtım ısıttım evi ev içi şusn iyi su da 2 fatura gelmiş bana birde oturduğum ev ofis gözüküyor mış tonuna 50 tl ödüyor muşum normalde 17 tl miş yarın eşimle gidip halletmem lazım
Rayiha17 Zehraumut abone numaranı göndersene canım bi. Arkadaşa bi soraym ben. Yarın sorgulatsın. Bakalım durumu neymşş
Zehraumut Rayiha17 90070066 kuzu ayy sehpa almıştım doğumda lazım olcak gelene gidene die trendyoldan aldım eksik geldi 🤦🏼♀️ nasıl sinir oldum ya offf
Rayiha17 Zehraumut hemen iade talebi oluştur canım. Kapıdan teslimat edebilirsin. Anneme de sipariş etmiştim hatalı gelmişti. İade oluşturdum. Kapıdan gelip almşlardı 3 gün içinde
Rayiha17 kubra1227 aynen bende ya. 4 gözle bekliyorum inşallah gelir. Acaba sağlık bakanlığına dilekçe yazsak geçiş yaptırırlar mı ya. Onu düşünüyorum kaç gündür
Rayiha17 Zehraumut kutusyla senin bi işin yokki canım. Resimlerini çek. İade oluştururken resimleri yükle oraya. Talebini ilet. Eksik parçaları gönderirseler daha iyi olur tabii. Bekle bi bakalım illa cvp verecekler
Zehraumut Rayiha17 inşallah diğer satıcılar hemen cevap veriyor bu biraz sallıyor sabah sabah ayağa dikildim ya uyuyamadım benim sıpa aşağıda nasıl baskı yapıyor nst gitsem sancı çıkar net 😂😂
Rayiha17 Zehraumut aynen bu haftadan sonra beni de nstye bağlarlar artık. Nasıl kasılıyolar veletler ya. Can acıtıyo 😁
Rayiha17 Zehraumut Tarife değişikliği dilekçesi vericek ekip gidip kontrol edicek tahakkuk ekip raporuna göre tarifeyi meskene ceviricek. Karataştaki gaskiden de halledebilir bu işlemi. Su aboneliği için bunu yazmış arkadaşım.