Zehraumut Hhh111 ayyy kız biz seninle hemen hemen aynıyız benimde aralığın 18 ile 25 arası bende. Defa life gidiyorum bence şehir hastanesine gitme gidersek rezil olurum dir korkuyorum açıkçası 47 gün kaldı benim de doğuma
Zehraumut Hhh111 artmaz doktor bana artmaz dedi aşağı sordum yılbaşına kadar artış olmucak dediler hayırlısı ile kolay doğumlarımız olsun kaç haftalıksın
Zehraumut Hhh111 e kız aramızda 1 gün var sadece oda benim bebek haftasına göre 1 hafta ileride 😂😂😂 beraber bekleyelim bari 31+5 bende çok iyi valla sonun da günüme yakın biri çıktı normal mi düşünüyor sun
Zehraumut Hhh111 benim arkadaş 3 ay önce doğum yaptı manolya da sezeryan eli çok hafifmiş dikişleri felan belli bile değil yanınada gittim ben doğumdan sonra baya hızlı toparladı
Zehraumut Kızlar ben cennet Meltem alaybeyoğluna gittim bugün gayet güzel baktı sadece ultrasondan bebeği doğru düzgün göstermedi ve fotoğraf vermedi onun dışında güzel ilgilendi ama mecbur değilseniz devlete gitmeyin
Zehraumut Cano27Cano hayır vermedi ama ben açıkçası sevemedim ne kalp atışını dinletti nede bebeği bana gösterdi sadece kilosunu dedi oda aklıma geldi sordum ultrasonu sordum makine vermiyor dedi geçiştirdi tabikş yalan birdaha gitmem kendi doktoruma devam ederim sevemedim
Zehraumut Cano27Cano hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün nerde oldun doğumu devlettemi oldun kuzu