Anneeliffff Yelda0108 Elif Kevser Kibar’a gittim ben iyiydi bi sıkıntı olmadı diğer devlet hastanesindeki doktorlar gibi azarlayıcı falan konuşmadı en azından
Yelda0108 Anneeliffff Anneeliffff ya ben de ona gittim ama ultrason fotoğrafı falan vermedi azarlayıcı da değildi evet ama hiç ne kilosu ne boyu bir şeyini söylemedi ne bileyim sormaya çekindim bende ultrason fotoğrafını
Anneeliffff Yelda0108 ben sormuştum belkide o yüzden verdi bilemedim valla canım hatta bunu kaybetme boyu falan yazıyor bebeğin dedi
minikinsantanesi Cano27Cano doğumu bilmiyorum ama eğer sigorta veya yeşil kartınız yoksa herşey parayla özeldeki gibi
Birsevdamasali Yelda0108 Elif Kevser kibardı Ama ne ultrason fotosu verdi ne boy kilo söyledi saniyelik baktı Bilemedim en son İbrahim taşlıma gittim o daha ilgiliydi. Kalp atışını falan da dinletti kilosunu da söyledi 22 haftalığım bende
minikinsantanesi Birsevdamasali İbrahim beye kadın doğumun acilinde rast gelmiştim normalde acile gittiğimde azarlayıp atıyorlar zar zor bakıyorlardı öyle güzel ilgilendi baktı ki anlatamam içimi çok rahatlatmıştı çok iyi bi hoca olduğuna orda karar vermiştim
Rayiha17 minikinsantanesi size kim söyledi. Öyle olsa şehir hastanesi olmaz ki? Özel gibi hastaneyi arayıp randevu alırız. Halbuki randevular 182den alınıyor.
Badgirl_ minikinsantanesi hayır bende dun gittim sigorta vs yok gebelere ücretsiz istisnai durumdan yararlanyorsunuz dediler