Ezel16 Kızlar selam .. Bugün Gonalf iğnemi oldum ve yarında olacağım .. Doktorum 2 tane Gonalf verdi haftasonu kontrolüm var .. Yumurtalar büyürse çatlatma iğnesi vereceğini söyledi 🥲 Sorum şu Pko olup bu tedavi ile hamile kalan var mı ? 6 ay önce 2.5 aylık bebeğimi kaybettim 🥺 Hemen bebek istediğim için doktorum tedaviye başlayalım dedi ilk tedavim ve heyecanlıyım 🥰 Bu süreçte yapmam gereken şeyler var mı ? Beslenme vs gibi .. Şimdiden çok teşekkür ederim 😇💜🌸
myangelson Ezel16 iğne daha etkili canım haplara göre. Benim arkadaşımda haplar ile başladılar hapta yumurtalarda büyüme olmayınca iğne ismi verdi onunla olmadı şimdi farklı bir iğne ismi verdi onu arıyor arkadaşım onun pcos değil amh düşüklüğü var onun için belki de gonalf değil ama onunki meriofert ismi Türkiye’de bulamıyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bu süreçte yapılacak beslenme falan pek bilgim yok canım ben hap kullanmıştım normal yaşantıya devam etmiştim ama sağlıklı beslenmeye özen gosterebilirsin tabiki 💜🌷
Ezel16 Ruhal Yok canım benim ilk tedavim.. Ben yurtdışındayım direk burda iğne başlıyorlar bebek tedavisinde ..
Ruhal Evet daha etkili ve garantili ins olumlu olur bende femara kullanicam bu ay daha önce yumurtalar gelismedi
Ezel16 Ruhal Ay canım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹 Sende de mi pko var canım ? Geçen ay normal takip yaptık yumurta büyüdü ve çatladı ama gebelik oluşmadı herşey normal hiçbir sıkıntı yok sadece adet düzensizliğim var 40-45 günde oluyorum .. Bazen 30-35 günde oluyorum düzenli 4-5 ay sonra gene 40 güne çıkıyor değişik .. Ama yumurtlama görüyorum hatta geçen ay 2 kez oldu 10 gün arayla 🤦🏻🤣
Ezel16 Ruhal Sanki bir yerde okumuştum pko olanlarda Femara etkili diye Klomen kist falan yapıyormuş ama Femara iyi geliyor diyorlar canım bilemedim bu arada Bursa’dasın sanırım.. Doktor arıyorsan Medicana Okan Özden e gidebilirsin çok memnun kalırsın 🥰
alyamm_33 Ruhal benimki de gelişmiyor şu son 3 aydır bu ay Fener’e kullandım gonelef yumurta çoğaltıcı kullandım d vitamini folik asit bir sürü şey kullandım yine de gelişmedi sadece bir tane gelişti O da güçsüz dendi yine de çatlatma iğnesi yapıldı siz de aynı durumdasınız ve ben polikistik overim polikistik overe olduğumu bu ay öğrendim sizin neden gelismiyoo
Alottawarmheart Ruhal ben gecen ay klomen kullandım 2 yumurta oldu mikroçip ile aşılama oldum ama tutmadı , şu an femera kullanıyırum pazartesi kontrolüm var duruma göre çarşamba perşembe aşılamayı yaparız dedi doktorum , hepimizin hakkında hayırlısı
Ezel16 Zeynep_2304 Ay canım bana umut oldun 🤲🏻🥲 Allah razı olsun Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Ezel16 Zeynep_2304 Amin inşallah canım Allah razı olsun 🤲🏻🥹 Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Ezel16 Zeynep_2304 Ay canım benimde adet düzensizliğim var ama yumurtlama görüyorum geç de olsa geçen ay 2 kez oldu yumurtlama doktor takipli .. Bu pko çok tuhaf bir sendrom gerçekten umarım bana da şifa olur canım 🤲🏻🥲
Zeynep_2304 Ezel16 bende yumurtlama görüyordum ama tam olgunlaşmıyordu 1.5 yıl olmadı daha sonra aşlımaya karar verdik gonalf hazır olan iğnelerden kullandım sonuç tutu çok şükür
Ezel16 Zeynep_2304 Hamd olsun kuzum fazla tedaviye gerek kalmadan gelmiş mucizen 😇😇 Benim 2 kimyalsal birde normal gebeliğim oldu canım 2.5 aylık kaybettim kan pıhtılaşma problemimden.. 6 ay geçti daha gebelik olmayınca doktora gideyim dedim bebek istediğim için ilk ay bakalım nasıl yumurtalar ne durumda dedi yumurtlama oldu çatladı olmadı.. Regli olunca gel tedavi başlayalım dedi .. Bakalım canım belki benimki de olgunlaşmadan çatlıyordu belki ondan olmuyordur.. İnşallah nasip olur hayırlısı ile 🤲🏻🥲
alyamm_33 Zeynep_2304 ben de bu ay ilk defa gonalf iğne yumurtam sadece bir tane gelişti femara ile birlikte O da güçsüz sizin peki kaç tane gelişti bu iğne ile