Deletedmom35 Aysesare taksim nevizadeye giden sokak içinde ki manavlarda çoğu şey var yakınsa gidip bakabilirsiniz
Kardii Mertcanbusekarakaya parasında değildim inan ki çok aşerdim köy eriği yolladılar akrabalar filan limon yedim tuzlayıp ama bana mısın demedi peki tadı güzel miydi ?
Aysesare songul123 Hahahahah inşAllah ya😂😂😂 kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım baya soran olmuş herkese yazdım
Sarenry Aysesare bizim burda büyük bi hal var ankarada yani bakıyım senin için varsa göndereyim canım
Aysesare Sarenry sende hamilesin kıyamam valla demen bile yetti Allah razı olsun ❤️ Burda bulamazsam son çare yazarım artık sana 😂😂
Pempisanne Aysesare kuzum internete aşırıyorum diye bir site var bende kiraz istemiştim ordan aldı eşim bizim evimize yakındı şubesi ama sen internetten siparış ver yarın elinde olsun dondurulmus yolluyorlar 😘
Aysesare Pempisanne teşekkür ederim 💞 ama dondurulmuş gelse tadı hiç olmaz şekerli bir meyve olduğu için ☺️
Burcu35 Aysesare kaynanam yapıyor benim şeytali kompostosu sorayım istersen varsa kabul edersen kargolatırım ben canım
Ozderr Aysesare ya bizim burda manav var yazın kışın meyvesi sebzesi oluyor hamileleler için vardır belki orda da bi arastırsanız