Sevgikaya Kardii bugünler için derin dondurucuya atmıştım geçen gün çıkardım buzu çözülsün diye yeşil erik oldu sana kırmızı erik 🤦🏻♀️
songul123 Aysesare neyi aserdigini bilmiyorum ama ben erik asermistim hiç tadı yoktu buzu çözülünce iğrenç bi yat çıkıyor ortaya yemek dahi istemiyorum
Burcu35 Aysesare ay dondurdulmuş o kadar kötü oluyor ki canım ben aşerdiğim şeyden tiksinmiştim yerken 😂 hala içimde tabi yiyemedm tam olarak zamanını bekliyorum
Alyabebekk Aşeriyorum. Com da dondurulmuş ürünler var. Ama bu sitenin ki öyle değil. Bende şimdi baktım. Çilek arıyorum her yerde deli gibi https://www.sebzemeyvedunyasi.com/hamile-meyve Burda buldum çileği 🍓😋
Aysesare Alyabebekk ya bu siteye baktım 😂😂😂 tükenmiş 🤦🏻♀️ Eşime ekran atıp hayallerim de şuan böyle tükendi yazdım umudum kalmadı 😂😂😂
songul123 Aysesare inşallah bulursun benim şansımdan amcamın bahçesinde ağaçtan 1 tane erik buldular o bile yetti yoksa rüyalarıma giriyordu 😁😁😁
Selimunl Aysesare metroya bir bakın bence yada telefonla arayıp sorun. Dün gece bende rüyamda bir kasa şeftali gördüm aşerme olmuyo ama bu 😅
Aysesare Selimunl benim bir tanıdığım kızında yermiş hep şeftali muhabbet ederken demişti baya önce hamileliğim başındayken 😂😂😂😂 dün gece o konuşmamız aklıma geldi uyuyamadım, sabah uyumayı denedim sanki yiyormuşum gibi ağzım sulandı 😂😂😂
Aysesare songul123 Hahahahah ya dimi çok kötü oluyor, sabah eşimi işe uğurladım gözlerimi kapattım sanki yiyormuş gibi ağzım sulandı uyuyamadım 😂😂😂😂
Aysesare Burcu35 Hahahahaha inşAllah ya 😍😍😂 organik pazarlar oluyor, genelde bu işi yapanlar varmış ama bulmak önemli bir yer buldum İzmir’de 😂😂😂 tanıdık var bakalım İstanbul’da bulamazsam ondan rica edip kargolatırım artık
Burcu35 Aysesare kaynanam yapıyor benim şeytali kompostosu sorayım istersen varsa kabul edersen kargolatırım ben canım
Aysesare songul123 Hahahahah inşAllah ya😂😂😂 kimsenin canı çekmesin diye yazmamıştım baya soran olmuş herkese yazdım