Cnsvm Aslidemir2334 Hayırlı olsun öncelikle.Sağlıkla kıcaklarımıza alalım inşallah. Biz de bugün 7+2 olduk. Benimde dün ve bugün kasığıma bianda giren şiddetli bir ağrı oluyor. Hatta belime de bir ağrı giriyor.
Boncukk123 Aslidemir2334 8haftalıgız ara ara şiddetli oluyor en basından beri de vardı kasık agrısı canım
mimar_anne Aslidemir2334 Cnsvm Bende 7+2 yim bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama bende ağrı sızı yok 2. Hamileliğim ondan mı acaba oğlumda bu haftalarda adet ağrısı vardı sağlıklı olsunlarda 🙏🏼☺️
OguzMoms Aslidemir2334 Bu benim 2.gebeligim oğluma hamileliğimde çok rahat geçmişti sadece 1 hafta sadece sabahları midem bulanmisti o kadar tek duam bu hamileliğimde rahat geçmesi 🙂
Dlkcr 7+4 haftalığım bulantılar ve kusmalar dışında bi sorun yok kasık ağrılarım benimde oluyor arada ama hemen geçiyor
Raya995 Dlkcr Merhaba, bende 7+4 Amma bulanma kokulara karşı hassaslık var, kusma falan yok🤷🏼 vitamin aliyormusunuz?
ceydadmnn En minnağınız olarak 4+2 😅benimde bugün adet olacakmış gibi sancım gelip gidiyo onun dışında şükür bişey yok💖
FaatmaBeyzaa Ben 4 haftalık hamileyim dün öğrendim ilk gebeliğim. Kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi ama geçiyor ve bugün kanama desen kan değil. Bir akıntı da renk değişik geldi. 1 aylıkken böyle olan oldu mu? Sizce normal mi?
Smyr-89 7+4 olduk mide bulantısı baş dönmesi iştahim cok acıldı bide bende sivilce çıktı ergenlik döneminde bile bu kadar çıkmamıştı
FaatmaBeyzaa Meli-sa yani kahverengi değil pembemsi bir lekeydi ama sadece bir kere oldu. Teşekkür ederim ☺️