Canann1601 Nursemom_ ben de gördüm bunu a101 de ama dokununca çok sert geldi kumaşı bir de yikadiniz mı hiç ? Tüylenme ve ya bir sorun yaşadınız mı
Nursemom_ Canann1601 yok canım yıkamadım doguma yakın yıkarım diye poşetine koydum kaldırdım bana dokusu normal geldi bilmiyorum zaten bide böyle dusundum nevresime geçirir yatırırım olmadı dedim
crazymommy Dogan-ca29 Teşekkür ederim canım aynen krem rengi bi battaniye eklemiştim sepetimde burdan arkadaşımda önerdi
crazymommy sevaldqn1 Çok mantıklı yapmışsın bebeğimm 😍 Nasıl gidiyor hamilelik en son kontrolün ne zamandıı nst ye falan girdin ni
sevaldqn1 crazymommy yok bebişim 2 hafta önce gittim henüz girmedim nstye çok şükür güzel gidiyor hareketleri güçlü biraz ara ara ağrıtıyor ama değer 🥰 minik paşamız nasıl varmı sıkıntı
LavinsMom crazymommy benim bebegim kis cocugu olucak bi tek bunu aldim ve yeterli gelicek cunki kalin . Hemde o kadar yumusakki. 😍
Meoss Bı tane kalın kıslık battaniye 3 tane örgü 2 tane penye 1 tane de polar tarzı var evimız kılımalı olcak kısın ne gıbı hava şartları bekliyor bizi bılmıyorum o yuzden fazla fazla olsun yıkayınca yedek lazım olcak
Canann1601 Paradise1_ battaniye değil aslında pike o ama kalın pike baya sıcak tutan bir kumaş yapısı var 😊 a101 den almistim yaklaşık üç dört ay önce 😊
crazymommy sevaldqn1 Ayy bi sonraki kontrolüne alır heralde artıık 😍 Aynen artık çok büyüdüler can acıtıyorlar bazen bi vuruyor aşağı aniden bağırasım geliyor 🥹 Az kaldı ama zaman da geçmiyoo 🥲