crazymommy sevaldqn1 Ayy bende bunu aldım biliyomusun tamda bu rengi 😂 Dolabında duruyorr. Ama biraz ince geldi bana kışın üşümez mi bizim minnaklar 😂
sevaldqn1 crazymommy bununla üşürler tabikii 🥹 bunu evin icinde kullanırım diye aldım yada havanın normal olduğunda falan kullanırım diye aldığım kalın battaniyeyi sanırım çok kullancam gibi görünüyor onu direk gidip bi mağazadan aldım bakarak ve kalın baya yumuşak
crazymommy Nursemom_ Ayy Allah korusun ben de kundak yapmak için arıyorum kalın battaniye. Güzelmiş bu da ama kundak olmaz sanırım
Nursemom_ crazymommy valla askım kundak işinden hiç anlamam yapmam diyodum daha gebe kalmadan ama kv diyorki yapıcaz yatarken
minikmucizeemaak crazymommy Aşağıdaki de peluş ama öyle çok sıcak tutmaz bence, üsttekini çok beğendim ben tüleriyor mu denemedim ama kalınlığı vs harika
crazymommy minikmucizeemaak Yaa cidden kalın mı bende modelini falan aşırı beğendim olmazsa bunu alayım. Nevresimim de krem baya yakışır bu
crazymommy sevaldqn1 Ay çok mantıklı yapmışsın. Ben mağaza alışverişi yapamadığım için (hiç sevmiyorum 😐) aldığım battaniyelerin hepsi ince geldi 😂
minikmucizeemaak crazymommy Kalın kuzum ben bunu hastane çantama koydum direk al beğenmezsen iade edersin ben çok beğendim
sevaldqn1 crazymommy böyle tekstil ürünleri satan mağazalara bakıp aldım ben haseki tekstil diye bir yerdi aldığım yer ve çok baktım araştırdım eşim de İnternetten onun için getirtmemi istemiyordu ince gelir küçük gelir sevmeyiz diye çözüm yolunu öyle buldukk🥹😂
crazymommy sevaldqn1 Çok mantıklı yapmışsın bebeğimm 😍 Nasıl gidiyor hamilelik en son kontrolün ne zamandıı nst ye falan girdin ni
busesen crazymommy kalın battaniye istiyorsanız özdilek’in bebek battaniyelerine bakmanızı tavsiye ederim 😊
Holamerf crazymommy battaniye alırken lütfen polyester olmamasına dikkat edin 🙏🏻Çok zararlıymış kansere sebep düşüğe kısırlığa sebep bir sürü para veriyoruz en azından sağlığımıza zarar vermese üretilen ürünler ama maalesef
Dogan-ca29 crazymommy Trendyol da HAMUR diye bir satıcı var onun ürünleri gerçekten güzel geliyo renkleri desenleri de çok güzel
crazymommy Dogan-ca29 Teşekkür ederim canım aynen krem rengi bi battaniye eklemiştim sepetimde burdan arkadaşımda önerdi
aminehumamoms crazymommy benimki aralıgın sonunda doğucak kalın bi örgü battaniyem var 3 müslin 1 tane özdilekten kalın peluş battaniye aldım beyaz renk yıldızlı 2 tane pikem var 1tane çıkarabilirsem resimlerinide atarım🥰
Birbahargunu 3 pazen bir kadına yaptırmıştım çok seviyorum onları semra yeksan diye biri yaptı Instagram’da, 3 muslin, 1 hastane çıkışının penyesi, 1 de bimden aldığım nohut var crazymommy