naneliseker_ zeynep50_ hayır canim 1 seneye tekrar gebe kaldım. İğne yazdı doktorum 6 ayligiz şükür. 2 tane kaybım var. İğne ve haplar önlüyor şükür
zeynep50_ naneliseker_ oy masallah sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah canm benm ongunleri görebilecek miyim aceba günler geçmiyor bende sürekli kendimi dinliyorum ağrım var mı kanamam var mı diye
naneliseker_ zeynep50_ geçer inşallah. Ağrısız gebelik olmuyor ki illa ağrıların oluyor şiddetsiz ise sıkıntı yok Meral etme :) hala tedirginlik devam dogurama kadar geçmez. Ama 9 ay keyifli geçirmek hamileligin tadını çıkarmak çok çok güzel, ve önemli ;))
zeynep50_ naneliseker_ iki düşükten sonra herhalde bu kadar stresli biri haline geldim normalde çok rahat bir insandim yada insanın evladı söz konusu olunca böyle oluyor şükür ağrım yok ama sürekli birşey mi olacak korkusuylayim 9 ayı cacucak geciririm inşallah
naneliseker_ zeynep50_ seni gayet iyi anlıyorum bende 2 düşük yaşadım. Geçmişte yasamasaydik belki ayrıntılı takılmazdk zaten eminim. Annelik zaten bambaşka bide doğunca.. 🥰🤣
e_blue_sky_a zeynep50_ evet karından normalde 4500den sonra gözüküyor yani senin beta değerine göre karından gözükmemesi gerek. Gebetiktir belki de Bi sorun yoktur dilerim