zeynep50_ Merhabalar beta değerim 2750 çıktı kesen göründü 6mm dedi doktor 4 haftalık dedi ama kesenin büyüklüğüne göre beta değerin az dedi böyle birşey yasayaniniz var ki aceba
Htcnur zeynep50_ benim adet tarihime gore 5 haftalik bugun ama kesem 4.8mm betaya kan verdim bakalim sonuc bekliyorum
e_blue_sky_a zeynep50_ evet karından normalde 4500den sonra gözüküyor yani senin beta değerine göre karından gözükmemesi gerek. Gebetiktir belki de Bi sorun yoktur dilerim
zeynep50_ naneliseker_ bende öyle diye düşünmüştüm ama bir kalbi duran bebeğim bir de dış gebeligim var o yüzden mi doktor tedbir almak istedi aceba diye düşünüyorum
zeynep50_ Htcnur şu an 4 haftaligim 10 ağustosta adet oldum dış gebelik sonrası pcos var bir daha adet olmadım o ay adeti beklerler adet günümde yumurtlamisim
eli23 zeynep50_ dis gebeliginiz ne kadar surdu normal gebelikden farki varmiydi acaba nasil oyrendiniz?
zeynep50_ eli23 dış gebelikte kese görünmedi ve değerim iki katı artmadı hiçbir zaman hep yarıda kaldı beta değerim artmayinca doktor şüphelenip alttan muayene istedi orda tüplerde kalan keseyi gordu kürtaj oldum bir de onkoloji de kullanılan bir igne yaptılar o gün biraz sancılı geçti dusurebilmem için suni sancı vermişler ama gecesine hiç ağrım olmadan uyuyabildim ertesi gün ise normal hayatıma devam edebileceğim sekildeydm ama sonrasında beta değerim 0 olana kadar 4 günde 1 kan vermiştim
Arifehass Kesem göründükten sonra doktorum Betayı hiç bakmadı, son adet tarihine göre 9 haftalık ama ultrasona göre 7 haftalığım..bence betayı çok kafanıza takmayın bel doktor tedbir almak istemiştir
zeynep50_ Arifehass benimde dış gebelik sonrası ilk adetimi 10 ağustostu sonrasında 10neylul adet olmam gerekirken bence yumurtlama olmuş 15gun sonra öğrendim şu an 4 haftalık dedi keseye göre pcos var düzensiz adetttim olurdu inşaallah dediğiniz gibidir tedbir amaçlıdır
zeynep50_ naneliseker_ evet tüm testlerin temiz çıktı birde dusuklerimin birinde kalp durması diğeri dış gebelik doktor iksii de çok farklı sebeb arama dedi
zeynep50_ naneliseker_ malesef ben hiç almadım doktor üzerinden konuştuk hep zaten o kürtaj zamanı aklıma test sonuçlarını almak hiç gelmedi
naneliseker_ zeynep50_ keşke alsaydınız. Genelde pihtilasma yok deyip var çıkıyor. Yatkınlığı pihtilasma yok diyor tip malesf. Ve tekrar dusukler yaşayabiliyor başıma geldi çünkü.. Erken fark edip önlem aldık şükür.
zeynep50_ naneliseker_ benm düşük olmadı yani şöyle ilk gebeligim 10 haftalıkken kalbi durdu ikincisi ise dış gebelikti kaç doktora sorduysam birbirinden bağımsız ikisini aynı düşünme demişlerdi tahlillerime e nabız üzerinden ulaşabiliyorum o yüzden içim rahat teşekkür ederim bilginiz için sizde kan pıhtılaşması mi cikmisti
naneliseker_ zeynep50_ kalp durmasi da bir düşüktür. Pihtilasma olanların genelde duruyor benimde öyleydi. Durmuştu. Evet canım pihtilasma çıktı malesf
naneliseker_ zeynep50_ hayır canim 1 seneye tekrar gebe kaldım. İğne yazdı doktorum 6 ayligiz şükür. 2 tane kaybım var. İğne ve haplar önlüyor şükür