Patatesliyumutta Bugün gittim kontrole 30+3 1820 Gram kilosu gayet güzel dedi hatta 1 hafta kadar ilerideymiş kilosu
Ayseemine25 Zeynepdila bende bugün kontrole gittim tam 30 haftalık kilosu 1.860 ili hafta önden gidiyor dedi. Bence sizinde bebeğinizin kilosu oldukça iyi az değil
Busss123 Zeynepdila e benim kordonlarda sorun yok kilosu ultrason cihazında tam haftasında çıkıyor doktor da haftasıyla uyumlu diyo senin daha kilolu olduğu halde nasıl zayıf doğabiliyor onu anlamadım
duyguogeday Zeynepdila bu kordon bağı yani beslendiği bağlarda 2 tane olması benim de diğer gebeligimde başıma gelmişti doktor bi sakıncası yok demişti çok az gr lar düşük olur demişti kilosuyla alakali
Cicekmelisa Zeynepdila bizimde kordon tek damarlıymış detaylıda öğrendik şimdilik bi sıkıntı yok cok şükür
melinda- Zeynepdila doktorunuz sumocu bebek mi doğurtmak istiyor 😂 oğlum 30 haftalıkken 1500gram civarıydı doktorum gayet iyi demişti
Cicekmelisa Zeynepdila bana öyle bişey demedi tek başına bir şey ifade etmiyor yanında başka sorun cıkmadığı surece sıkıntı olmaz sadece ileriki haftalarda gelisim geriliği yapabilir demişti
Ezgiii75 Yaa çok çok iyi maşallah kilosu benim ki iyi gidiyordu haftasına göre ama 30 haftalıkta gittim 1250 dedi bi hafta geri dedi inşallah toparlar ama hiç kilo alıcı şeyler et vs yiyemiyorm midem almiyo🤦🏻♀️
Ezgiii75 Zeynepdila kesinlikle önce sağlık kilo çok takmm normalde zaten inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız🤲