Zeynepdila 30 haftalık bebek kaç kilogram olmalı kıyaslama amaçli değildir bilgi almak için soruyorum benım bebek 1kg 930 gram dr az dedi
Zeynepdila Yazmelegi_ bebekler 3 damarlı kordondan besleniyormuş bizim kordon damarımız iki taneymiş bu bebeğe yeterli miktarda doyurmuyormuş be kalp ile ilgili sorunlar yaratabiliyormuş bu zamana kadar kimse bna böyle bir şey söylemedi ayrıntılı ultrason da da çıkmadı
Zeynepdila Aysedgl protein ağırlıklı et balık ceviz kaşar peyniri ve soda 🌝 ama kendi yaptığımı yiyemiyorum kimi zaman açim hep
Zeynepdila Busss123 bebekler 3 damarlı kordondan besleniyormuş bizim kordon damarımız iki taneymiş bu bebeğe yeterli miktarda doyurmuyormuş Ve bebek olması gerektiğinden zayıf doğarmış böyle dedi dr
Busss123 Zeynepdila e benim kordonlarda sorun yok kilosu ultrason cihazında tam haftasında çıkıyor doktor da haftasıyla uyumlu diyo senin daha kilolu olduğu halde nasıl zayıf doğabiliyor onu anlamadım
duyguogeday Zeynepdila bu kordon bağı yani beslendiği bağlarda 2 tane olması benim de diğer gebeligimde başıma gelmişti doktor bi sakıncası yok demişti çok az gr lar düşük olur demişti kilosuyla alakali
Zeynepdila alparslangur bebekler 3 damarlı kordondan besleniyormuş bizim kordon damarımız iki taneymiş bu bebeğe yeterli miktarda doyurmuyormuş bebek doğunca en fazla 2500 gram doğarmış dedi
alparslangur Zeynepdila Tamamda ne alaka yani sizin bebeğinizin kilosu haftasına göre gayet güzel. Doktor değilim ama doktorumun dediğine göre araştırdıklarıma göre ve burda yazan birçok kişiye göre söylüyorum bunu.
Zeynepdila alparslangur kilosu. Neysede kordon damarıyla ilgili bu durumu yasayanlar var mı etrafınızda
Cicekmelisa Zeynepdila bizimde kordon tek damarlıymış detaylıda öğrendik şimdilik bi sıkıntı yok cok şükür