kvsr22 Syda78 Aynen öyle enflasyona göre bile hareket etmiyorlar,bizim bu ay artış zamanıydı,Yüzde 100 artış istedi sözleşmede ÜFE TÜFE yazdığı için yüzde 60 zam yaptık.Yüzde 25 de yapabilirdik ama huzursuzluk çıkmasın dedik.3-4 katı isteyenler aç gözlü
Syda78 kvsr22 evet canım bizimki 3 katı yaptı malesef kabul etmek zorunda kaldık çıksak da eşyalar zarar görecekti nakliye parası falan derken zaten 1 yıllık evliyiz mecbur he dedik tartışma da çıkarmadık ama seneye bu şekilde kabul edemeyiz artık Allah kerim Rabbim tez vakitte hayallerimiz de ki gibi ev sahibi olmamızı nasip eder inşAllah 🤲🏻🌸
Syda78 Ysmn-08 bizim ev sahibi de aynı piyasaya göre zam yapıyor sizi çok iyi anlıyorum arkadaşın biride peynir 3-4 katı olurken evlerin artması normal falan yazmış bana kendi ev sahibi tuzu kuru heralde 4 binden 11 bine kirası artmadığı için anlamıyorlar işte tek maaş asgari ücretli nasıl geçinecek böyle peynir zeytin her türlü alırsın ama 3 katı zam gelen kirayı bir anda nasıl ödeyeceksin..
Ysmn-08 Syda78 Valla öyle gerçekten buna devletin kesin ve caydırıcı sonuçlar bulmalı yoksa işimiz çok zor bir de çocuk olacak şimdi eşim nasıl yetecek bilmiyorum bebeğin ihtiyaçlarına daha hiç başlamadık bile düğünümüzü ailelerden destek almadan yaptık hala borcunu ödüyoruz bitmiyor borç hiç
2boymoms RavzaGanioglu gerçekten güya deprem oldu insanlar birbirine destek olacağı yerde daha çok köstek oluyor.allah yardımcımız olsun siz hangi ildesiniz
fatmaselgor12 Serendipity16 Bizde pendikteyiz şuan 4000 ama önümüzde ay zam gelecek hayırlısı diyelim😏
1melek-annesi Derinnmom Allah yardımcımiz olsun bende Ağrı ya gelin geldim şuan kirada oturuyorum 2 bin veriyoruz 2+1
Zehraumut Mutlubebekannesi Şuanlık 3250 fakat aralık da senem doluyor ne kadar zam yapar hiçbir fikrim yok ve tam doğum yapacağım ay 😂
Serendipity16 Eses01 istanbula göre gayet ucuz kiralarınız Allah sizin gibi evsahipleriyle karşılaştırsın bizi de
Syda78 Ysmn-08 biz de aynı canım daha düğün borcu var ve 28 haftalık hamileyim tek kişi çalışıyor o kadar zor ki her şey Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Sevdeeez Çok şükür kendi evimizde oturuyoruz kredisi 5500 tl ama oturduğum site ankara batıkentte ve en ucuz kira 15 bin diyorlar oda bakımsız eve
Syda78 kvsr22 1 senelik yapıyoruz canım fazlasını yapmıyorlar zaten benim oturduğum evin adı çıkmış 1 sene oturan çıkmış hep büyük ihtimal kira artışı yüzünden bi ben 2. Seneye kaldım burdan sonra taşındığım kendi evim olur umarım Allah büyük hepimize nasip olsun🤲🏻♥️