Begleyna canım benim çok zor bı dünyanın en büyük ve en acı imtihanı evlattır belki bu yazdıklarım bir nebze de olsa seni hayata tekrar bağlar ve bi nebze olsa acını dindirir çok güzel bir hamilelik geçirdim 2. Gebeliğimdi çok güzel bir şekilde normal doğumumu yaptım oğlum pespembe pamuk gibiydi bakmaya kıyamazdım çok huzursuz bir bebekti 1.5 yaşına gelene kadar ben onun için herşeyi unuttum yemeyi gezmeyi uyumayı yeterki o uyusun rahat etsin ben başka hiç birşey istemem derdim çok güzel çok güzeldi oğlum sonra ansızın 1. 5 yaşında annesinin yüreğine ateş bırakıp cennetine gitti güzel oğlum 2.5 ay oldu öleli çok zorlu bir süreçten geçiyorum ve onsuz çok yıpranıyorum daha emziriyordum daha anne dediğini bile duymamıştım iyiki duymamışım … yoksa o sesi aklımdan hiç çıkmazdı çok şükür abdestli namazlı insanlarız imtihan deyip Allah’a şükretmekten başka hiç bir çaremiz yok ama inanın senin yerinde olup onun kokunu hiç almadan kaybetmeyi isterdim çünkü hala o gül kokusu burnumda 😓 tabi anneyiz üzüleceksin ama kendini lütfen yıpratma belki bunda da bir hayır vardır rabbim seni daha güzel evlatlarla müjdelendirsin yüreğine soğukluk versin kardeşim …