cevikannesi Begleyna 31 haftalık gebeyim, okurken yaşadım hissettim resmen, gözlerim doldu.. Rabbim size sabırların en güzelini versin, yüreğinize ferahlık versin.. Evlat sevincini inşallah tekrar yaşatsın..
Begleyna cevikannesi sağolun. Sizde inşallah evladınıza sağ salim kavuşursunuz. Allahım Kimseye yaşatmasın evlat acısını
Alininannesiiiiiii Begleyna ahh canım rabbim sabır versin çok zor kendimi senin yerine koydum gözüm doldu senin acını tahmin bile edemiyorum Allah bir daha göstermesin sana acını unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah🤲🤲
Begleyna Alininannesiiiiiii Sağolun. Amin inşallah. Herkes böyle söylüyor ama içimde şuan öyle bir korku var ki acaba tekrar hamile olduğumda aynı şeyleri yaşarmıyım diye. Bilemiyorum çok tuhaf çok garip bir his 2 gün önce karnımda hissettiğim bebeğim şuan yok toprakta. Anlatılmaz yaşanır bir duygu ama kimsede yaşamasın bu durumu çok zor. Çok.
Gizemd-01 Begleyna Allah yardımcınız olsun. Kader mi diyelim ne diyelim bilemiyorum. Rabbim tez zamanda toparlanmanızı nasip etsin. İnşallah tekrardan hamile kalırsınız ve sağ salim bi bebek dünyaya getirirsiniz.
Begleyna Gizemd-01 Allah razı olsun. Gerçekten kader bazen hayatta ne için olduğumuzu ne için yaşadığımızı unutuyoruz. Ölümü unutuyoruz. İlk bebeğimdi herşeyi hazırdı önümüzdeki aylarda ufak tefek çantasını falan hazırlıyacaktım. O gün odası için dolap bakmaya gidecektik neye niyet neye kısmet oldu. Elimiz bomboş döndük ,herşeyi kaldı.😞
Reyyan04 Begleyna sana gerçekten sarılarak teselli vermek isterdim ama şunu unutma hepimiz ölüm için geliyoruz o seni cehennemden koruyacak sana cennet kapısı açılmış öyle düşüün o bebek seni cennette bekliyor olacak merak etme kavuşacaksın biraz zaman alacak ama acısınada alışacaksın yasin oku bol bol kalbin ferahlasın isyanaa girme sakın sen onu cennet meyvesi olarak getirdin öyle düşün
Begleyna Reyyan04 asla isyan etmiyorum Rabbim herşeyin en iyisini bilir. ama o boşluğu tarif edilemez bir şey insanın kalbi acırmı gerçekten acıyormuş….
alitalia Begleyna hiç öyle düşünme. Ben de bebeğimi kaybettikten 6ay sonra hamile kaldım ve şuan 30 haftalık olduk. Bu bir imtihan tekrarı olmaz Allah’ın izniyle. İyi düşün iyi olsun.
Beraymom Begleyna başınız sağolsun Rbabbim bolbol sabır versin bende 1617 21haftalk düşük yapmştm benö bebekler yaşyrdu karnmda etkisiz hale getirildi
alitalia Begleyna başın sağ olsun kardeşim 😢 çok zor bir durum bende aynı şekilde bir kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bir gebelik ve doğum nasip olsun. Zamanla acılar hafifliyor endişelenme.
Begleyna alitalia çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Evet zaman herşeyin ilacı derler. İnşallah öyle olur. Sizinde başınız sağolsun
Begleyna Beraymom gerçekten mi 🥺 sizinde başınız sağolsun. Sizinki de çok zor bir durummuş nedeni neydi peki düşük yapmanızın
Osi30 Begleyna Rabbim acınızı dindirsin, dayanma gücü versin. Ahirette size şefaatçi olacak yavrunuz bunu düşünün buna sığının.Rabbim bu acınızın yerini güzelliklere bıraksın 🤲🏻
Rapunzel-25 Begleyna gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah atlatırsıniz insan unutmuyor ama acı hafifliyor benimde 16 haftalikti kaybim aynı şekilde doğum yaptım ben hareketlerini hissedenemistim daha cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kaybettigimi anladım üç gün önce canlıydı yani bende bı sorun da yoktu insan inanamiyor bazen şimdi tekrar hamileyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkuyorum dua ediyorum sürekli