10.10.23’de Eskişehir Gürlife hast’de Ramazan Bayırlı hoca ile Spinal sez. Yaptık 🌸
Ben canı aşırı tatlı biriyim. bi kere elimi kestim ,12 saat sakladım. Hast’ye zorla götürdüler. Dikiş atılcanı duyunca bayılmışım vs. 🥹Planlı sez. İle 11 de ameliyata alındım arkadaşlar , anestezi iğnesi acıtmıyor evet ama yapıldığı an elektrik çarpmış gibi oluyor. Hemen sizi yatırıp sağ koldan tansiyon ,soldan ilaç veriyorlar. Bebek çıkarken midenizde bi baskı hissi var. Bastırıyorlar. Minik bi acı ama tuhaf bi his. 6/7 dk içinde çıkıyo bebek 😍 o an her şeye değer 🫶 sonra da sizi kapatıyorlar. 15 dk civarı sürdü. Sürekli konuşuyorlar sizinle ve çok hızlılar. Korku oluyor evet ama fırsat vermiyorlar. Doktorum sondayı uygun bulmuyormuş, ameliyat masasına işemişim🫣🤪2 kere karnıma bastırdılar. Açıkçası kötü bir an 10 saniye. Ama iyi tarafı hemşire elini çektiği an kesiliyor. Dişinizi sıkmanız lazım 🌸 herkese yapılıyor mu bilmiyorum ama 2 kere kan sulandırıcı yapıldı bana. 2 kere de üst bacağımdan ağrı kesici. Cidden kesti acıyı. Pozitif sez. Kastınız ve beklentiniz min. acı ise evet acı var ameliyat sonrası ama dayanılabilir seviyede. İlk yürüyüş zor olmadı benim için. Bakın zor ayaklarınız tutmuyor. Ama denilen kadar değildi. Beni çok zorlayan yatağa yatıp kalkmak 🙁 aşırı zorlanıyorum.
Üzen kısmı ise , emzirmek için kucağıma aldığımda ağrım oluyor. İstediğim gibi kucaklayamadım ilk gün. Ama varlığına inanamıycaksınız😍 herkese hayırlı doğumlar 🌸🌸🌸