Nevşehir merkez anneleriii gelinnnn🥳
gokcen3232 teşekkürler
- Düzenlendi
Rabiaeso valla sevmeye çalışıyorum mecburen kesinlikle komşuluk falan yok 2 yıldır buradayım ama hala arkadaşım yok kendime özel. Kapadokya Hastanesi ve devlet hastanesi ikisine de gittim sürekli llrak doğumu devlette yaptım normal doğum yaptım 39+4 te şükür gayet iyi geçti suni sancı ile yaptım bebeğin kalp atışı düşük olduğu için 🙂 Devlette çiğdem hanıma gittik doğum da Füsun hanım vardı ama ebeler yaptırıyor zaten sorun olmazsa doktor girmiyor doğuma.
_mom50 Allah bağışlasın yavrularınızı 🙏 aynen normal doğumu genelde ebeler yaptiriyormus sıkıntı yok kadın doğum acil çalışanları hoşuma gidiyor benim açıklama yapıyorlar dinliyorlar inşallah rahat güzel bir dogumum olacağını düşünüyorum Nevşehir devlette doguranlarin hep memnun olduğunu gördüm odalar da tek kişilik bakalım artık benim minnoş gelmeye karar verirse yaşayıp gorcez😅 eşiniz mi buralı onun akrabalarına gidip geliyosunuzdur öyleyse sıkılınca napiyosunuz
Nevşehirden selam 39 +2 devlte gidiyorum brnde tuğçe hanima gidiyordum bu hfta izne gitmiş ne yapicm bilmiyorum memnun kalmıştım
_mom50 selaaam kızlar
gokcen3232 35 haftalığım devlette yusuf seyhan kapadokya da da sibel hanıma gidiyorum