• Nevşehir
  • Nevşehir merkez anneleriii gelinnnn🥳

Rabiaeso merhaba bende gelin geldim buraya aslen kars’liyim Kafkas göçmeni. 10 aylık kızım var çarşıya yakın otruyorum 2 yıldır buradayım 🙂

_mom50 memnun oldum 😊 nasıl seviyo musunuz Nevşehir i ben henüz yeni olduğum için gebelikten de çok gezemedigim için sevdim veya sevmedim diyemiyorum komşuluk sıfır gibi . Doğumu burda mı yaptınız yaptıysanız hangi hastane hangi doktor nasıl bir tecrübeydi?

Rabiaeso valla sevmeye çalışıyorum mecburen kesinlikle komşuluk falan yok 2 yıldır buradayım ama hala arkadaşım yok kendime özel. Kapadokya Hastanesi ve devlet hastanesi ikisine de gittim sürekli llrak doğumu devlette yaptım normal doğum yaptım 39+4 te şükür gayet iyi geçti suni sancı ile yaptım bebeğin kalp atışı düşük olduğu için 🙂 Devlette çiğdem hanıma gittik doğum da Füsun hanım vardı ama ebeler yaptırıyor zaten sorun olmazsa doktor girmiyor doğuma.

_mom50 Allah bağışlasın yavrularınızı 🙏 aynen normal doğumu genelde ebeler yaptiriyormus sıkıntı yok kadın doğum acil çalışanları hoşuma gidiyor benim açıklama yapıyorlar dinliyorlar inşallah rahat güzel bir dogumum olacağını düşünüyorum Nevşehir devlette doguranlarin hep memnun olduğunu gördüm odalar da tek kişilik bakalım artık benim minnoş gelmeye karar verirse yaşayıp gorcez😅 eşiniz mi buralı onun akrabalarına gidip geliyosunuzdur öyleyse sıkılınca napiyosunuz

Rabiaeso evet eşim buralı eşimin ablasına gidiyorum o yakın bazen de o çağırıyor arkadaşları olunca falan kendime ait bir arkadaş bulamadım maalesef oturup bir kahve içecek .

_mom50 anacim arkadaştan ziyade Nevşehir de sakince oturup kahve içeceğin mekan da yokki 😂 gitsem gitsem nissaradaki nems kafeye gidiyorum eşimle orda da motor sesinden yorulup geri eve geliyorum

_mom50 öyle yapıyorum mecbur 😅. Ben aslen yozgatliyim

5 gün sonra

Nevşehirden selam 39 +2 devlte gidiyorum brnde tuğçe hanima gidiyordum bu hfta izne gitmiş ne yapicm bilmiyorum memnun kalmıştım

_gizem_ canım devlette doğum yapacaksan doğuma o gün hangi doktor varsa o giriyor zaten kontrol içinde yapacak birşey yok başkasına gideceksin.

25 gün sonra