NewbieMommy Esrasahin95 Ay maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah🙏🏻 iyi bari geç kalmış olmayacağım ondan korkuyordum biraz. Kendisine güvenim tam olduğu için ne uygun görüyorsa yaptırıyorum😊 Peki şeker yüklemesini nerde yaptırdınız
Esrasahin95 NewbieMommy amin inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi ben şeker yüklemesini yüne medstarda yaptırdım ama ağustos ayında 90 tl ödemiştim ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
NewbieMommy Esrasahin95 Amiiiiin 🍀 Tahliller çok fazla tutmuyor medstarda o yüzden çekinmiyorum bende orda yaptırayım daha iyi. Buarada cevaplarınız için teşekkür ederim🥰
Ask-bebegim Hanifeay bende dün gittim 890 tlydi Koray duman doktorum Kasım sonu doğumum şaşırdım açıkçası kısa zamanda tekrar zam gelmesine
Hanifeay Ask-bebegim ben hep geç saatlerde gittiğim için doğum ücreti ne kadar oldu soramadım sizin bilginiz var mı
Hanifeay Ask-bebegim oha ya fiyata bak abartmışlar anestezili normal doğum olsa bir dünya para şaka gibi 😳
Ask-bebegim Hanifeay Hanifeay bencede çok fazla sezeryanda anestezi de fiyat farkı yokmuş ama normal doğumda epidural istersem diye sordum 5 bin TL ekstra dedi kafam karıştı iyice çok yüksek fiyat epidural düşünüyordum
Ask-bebegim Hanifeay normal doğum düşünüyorum canım 34haftalik olduk şimdilik gidişat normal gözüküyor dedi doktorumuz ama tabi ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz bakacağız dedi
Sitaree1 Esrasahin95 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ nst zamanımız başlayacaktı bizim de yakında o ne kadar oldu acaba
Esrasahin95 Sitaree1 muayene ücreti için 1085 tl ödeme yaptım Nst içinde ayrıyetten 200 tl ödeme yaptım
Hanifeay Ask-bebegim Ssvd düşünüyorum bende dayanılmayacak hale gelirsem anestezi isterim diye düşünmüştüm fakat hal böyle olunca ne yapacağını şaşırıyor insan ben daha 30 haftalığım doğurana kadar yine gelir bir zam daha
Ask-bebegim Hanifeay bende 34 haftaligim bende dayanamazsam epidural düşünüyordum ama bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
Ask-bebegim Hanifeay benim bebişim erkek 27 28 haftadan beri baş aşşada erken döndü oğluş evet şuanda doğum pozisyonunda hala