Miniksena bilgisi olmayanın fikri nasıl oluyor acaba? Önce bir konu hakkında enine boyuna okur araştırırsiniz hatta belki eğitim alırsınız sonra fikir üretirsiniz. Ama bilmeden ürettiğiniz fikirler burada bu kadar mühim bir konuda insanları yanlışa sürükleyecekse üzgünüm ama ben bunu dile getiririm. Siz burada iki dilim pasta ye sonra şeker yüklemesi gibi kan ver glikoza ne gerek var derseniz bunun yanlışlığı barizdir ve ifade edilir. Gerçekler kimseye dokunmasın veya eğer dokunacaksa önce araştırılsın sonra konuşulsun. Anlatabiliyor muyum? Her şeyi geçtim tekrar söylüyorum eleştirdiğim kimsenin şahsı değildir, eleştirdiğim düşüncedir. Bu şekilde çok bilmişlik yapıp şeker yüklemesi yaptırmayip gebelik şekerinden bebeğini anne karnında kaybeden vardır, ama kesin ispat ile şeker yüklemesi sebebiyle bebeğini kaybeden yoktur. Biz boşuna gebeliğimizi 6 kilo alarak sürdürüyoruz veya boşuna ağzımıza pirinç beyaz ekmek muz çikolata tatlı sürmüyoruz dimi, hepsi keyfimizden yani. Siz canım istedi deyip gece 12de en masumu ballı süt gömerken biz akşam 9da dükkanı kapatıyoruz. Sizler gebelik şekeri diyetini de kolay bişey zannediyorsunuz o sebeple böyle ahkam kesiliyor, efendim ben sağlıklı beslenirim tatlı yemem ne gerek var yüklemeye. Keşke o kadar basit olsaydı her şey.