gulsenikramina La_Liberte banada minik bir tahmin yapabilir misiniz 🥲 https://mutluresim.com/image/nHvXfr
La_Liberte Zehra_96 aslında erkek derdim yandan bakınca. Ama bacak arası da boş görünüyor kararsız kaldım 🙄
La_Liberte Cana_ bugün de herk de erkek demiş oldum ama sizinkini de erkeğe benzettim ya ☺️ sağlıkla gelsin tüm bebişler
gulsenikramina La_Liberte ayyy inşallah rabbim ağzınızdan duysun 🤲🏻🤲🏻 bi kızımda var 5 yaşında bide oğlum olsn isterim tabi öncelik sağlık ve hayırlı olması 🥲💙
La_Liberte Edaaa123 fotoğraf göremedim ama profilinizden baktım. Çok anlayamamakla birlikte kız daha ağır basıyor ☺️
Cana_ La_Liberte 🤣🤣🤣🤣 ayy iyiki bizede erkek dedin 3 kızım var bn hep bu hamileliğimi erkek hissediyorum ama hayırlısı bakalım çarşamba randevum var gösterir inşallah 🙏
La_Liberte Cana_ yaa bizimki öylesine tahmin en doğrusunu doktor bilir tabii ki ☺️ inşallah sağlıklı hayırlı bir erkek evlat olsun bu sefer ☺️ allah kızlarınızı da bağışlasın 😍
La_Liberte Edaaa123 açıkçası sizinkini pek anlayamadım ☺️ Allah gönlünüzdekini hayırla nasip etsin inşallah
La_Liberte Zehra_96 12 haftalık üstteki fotoğrafta nubu yukarı doğru gibi ama altta da bacak arası boş o yüzden bilemedim duruşla da alakalı olabilir ☺️