aysenuurr11 Muezzarabiaertyudf hoşgeldiniz💖 doğma büyüme trabzonluyum akcaabatta degilim ama trabzon kücük bir sehir her yer yakin zaten😊
Dilekmdky Çok gittim trabzona çok ama çok sevdiğim bir şehir çokta özlüyorum 7 yıldır gidemedim aslen rizeliyim istanbulda yaşıyorum ama trabzona bir trabzonlu kadar sahip çıkarım :)) değerini bilin oraların insanları da kendi gibi güzeldir :))
Muezzarabiaertyudf aysenuraktas6107 sağolun teşekkürler 😊Akçaabat ın kaç haftalıksınız hangi hastanede kontrol doğum düşünüyorsunuz
aysenuraktas6107 Muezzarabiaertyudf benim doğum yaptım 3 12 gün oldu numune hastanesinde yaptım tereddüt ettim ama beklediğim gibi olmadı ebeler doğum güzel di doktor açılmaya baktı sadece
Muezzarabiaertyudf aysenuraktas6107 yaaa iyi olmuş devlet hastanesinde ebeler yaptırıyor zaten dikişiniz çok oldu mu nasıl sağlığı toparladınız mı
Yeniannee1903 aysenuraktas6107 numuneden memnun kaldınız mı özele gidiyorum ama oradakiler sezeryana zorluyor çoğunlukla o yüzden numuneyi düşünüyorum ama endişelerim var normal doğumda nasıl davranıyor ebeler sert mi oluyorlar ilgililer mi doğumhanede tek siz mi oluyorsunuz başka gebeler de oluyor mu ya da doğum sonrası odalar kaç kişilik aydınlatır mısınız acaba çok soru oldu ama ☺️
aysenuraktas6107 Muezzarabiaertyudf tabi 1 aya kalmaz dikişlerim düştü kaç tane olduğunu bilmiyorum ama 3 dikiş vardı sanırım normal doğum oldu ikinmayi bilmediğim için yani dayanamayip bağırdığım için yırtılma olmuş sanırım yani doğum yaptıktan hemen sonra kendim tuvalete vs her şeyi kendim hallediyordum tabi haliyle dikişli olunca pek bişe yapamıyorsun ilk zamanlar ama bir haftaya kendim yaptım her şeyi annemler bir hafta kaldılar sonra ihtiyacım kalmadı gitmişlerdi
Muezzarabiaertyudf aysenuraktas6107 anladım geçmiş olsun çok akcabatta nerde oturuyorsun üz Sarıtaş toki deyim ben
Muezzarabiaertyudf aysenuurr11 bende medical park yıldızlı da düşünüyorum Aynur hanım a gidiyorum memnunum sizin doktor unuz kim