Yeniannee1903 öncelikle merhaba benim gece saat 4 te yatışım oldu zorunlu olmadıkça bir aksilik olmadığı sürece açılma vs var ise normal doğum yapılıyor sezeryan sonraki planda kalıyor bekleme salonunda ilkten annem ablam vs geldi hatta eşim bile geldi ben almazlar sandım ama geldi sanci çekerken diyeyim size sonra sona doğru yaklaştıkça benim doğumhane ye yukariki kata cikardilar orda sadece annem geldi yanıma ama yani gelemezsin gibi bişe demediler bize gayet iyiydiler hatta doğumhane ye yukarı çıkınca herkes bir oda da tek kişilik odalarda kaldım hep ve diğer gebeler de öyle idi hep tek kişilik odalar hem doğum hane hem yatış yapıldığı sancı çektiğim alt kat tek yataklı refakatçi alıyorlar doğumhane ye yukarı çıkınca da ebeler çok iyiydi güler yüzlü hareket ettiler ben terettut ettim Medical de yapicaktim doğumu korku endişe bişe olur mu devlet hastanesi ilgilenmez felan diye ama ilgiliydiler bı de benim doğumum normaldi yani en başından beri bebek doğru pozisyondaydi bende Medical o kadar para verip kendim dogurucam zaten dedim yani normal olduğu için ama sezeryan olsaydı medical de yapardım riski atmim diye ama normal olduğu için oraya o kadar para saymak istemedim ben beğendim açıkçası ☺️☺️