-Simge- Premsesko peki doktorunuz ne diyor. Ben böyle irkilip uyuyamadıgım zamanlarda kasıklarım agrıyor.
Premsesko -Simge- Birşey olmaz diyor. Doktorun tek dediği bunlar normal kan yoksa sorun yoktur diyor sürekli.
Sinemgndg Premsesko 18 haftalığa girdik. Çok şükür iyi gidiyor hala daha bir kıpırtı yok bu beni biraz korkutuyor acaba kilomdan dolasıylamı diye düşünüyorum bakalım ne zaman hissedicem. Onun dşışımda bir problem yok 🥰
Premsesko Sinemgndg Doktor bazen 22 23 ü bulabilir hissetmek demişti. Birde karında yağ fazla ise hissetmek geç oluyormuş. ❤️🧿 inşallah ilk pıtpıtları hemen hissedersiniz
Aysedmr Premsesko bugün 17 haftalık olduk cuma randevumuz var .1 haftadır hareketlerini tekmelerini hissediyorum Herşey yolunda fakat adet ağrısı gibi çok fazla ağrım oluyor normal mi bilmiyorum sizlerde de oluyor mu gittiğimde soracağım .
mombarbie_ Premsesko gayet güzel gidiyor çok endiseli ve stresli kafaya takan biri olmadım hiç gebeligimde o yüzden sakince bekleyerek ilerliyorum 20+3 hep olumlu düşünüyorum yoksa geri kalan zaman geçmez 😅
Eslemim34 Premsesko Ben ölçtürmedim. Yarın detaylıya randevum var ama gidip gitmemem kesin değil. Hastahane uzak 1 buçuk yaşında kızım var. İnşallah gidebilirim.
Premsesko denizalismom Evet şükür ❤️🧿 inşallah herşey yolunda gider. Bu aralar çok erken doğum postu açılıyor korkuyorum