Premsesko Dynbfofrt Muhakak öyledir ama ilk gebeliğim beni ne bekliyor bilmiyorum 😂😂 birde korkularım var bebeğim iyi mi birşey olacak mi vs diye özellikle erken doğum korkum çok. O yüzden ah bir doğsaydı diyorum
Premsesko Delidolu Ayyy ne güzel keşke benimde yarın olsa 🙂😔 benimde haftaya Salı var ❤️🧿 karnın daha gergin mi seninde senle aynı günüz biz ❤️🧿
0911 Premsesko ben şuan 3.yu bekliyorum hiç korkma doğumdan muayneden herksin acı eşiği farklı rabbim herkese hayrlı kolay doğumlar nasip etsin sanciyi fln hepsini unutacksn bebeğini kucağına aldigin saniye
Premsesko 0911 İnanın onları hiç düşünmüyorum ben de şey var bebeğim iyi mi acaba rahim ağzım kısa da erken doğum olur mu yada işte tuvaltte kan gelir mi bunlar kafamın içinde dolanıyor sürekli
Premsesko Dynbfofrt Hayır hayır bu dediğim bebek kendiliğinden 20 21 22. Haftada gelmesin diye ölçüyorlar. Bende sezeryan olacağım inşallah ama kısalık olunca kendiliğinden çok erken doğum oluyormuş
0911 Premsesko o tüm hamilelerde oluyo canm ama böyle strese girme rabbim saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ☺️
Dynbfofrt Premsesko evet bliyorum onu ama sıkıntı olsaydı bence ilk bebeğimdeki kontrollerde söylerlerdi
gokcemeeric Premsesko 21 ekimde gideceğim detaylı ultrasona Hep beni doktor yönlendiriyor rahim ağzı ölçümü için henüz bilgi vermedi
-Simge- Premsesko ben direk irkiliyorum uykudan uyanıyorum ama hep içimde bir tedirginlik umarım bebeğim fark etmiyordur diye.
Premsesko -Simge- Bende çok herşeyden çabuk korkuyorum. İrkilip bebek iyi mi acaba diyorum hissetti mi filan diyorum
-Simge- Premsesko peki doktorunuz ne diyor. Ben böyle irkilip uyuyamadıgım zamanlarda kasıklarım agrıyor.