yasminnnnnnn Babyy001 hayırlısı canım bebegim küçük aslında ama benim zor oluyor diye korunmiyoruz bakalım😅
Merve-metin yasminnnnnnn canım hemen ümitsizliğe kapılma adet olana kadar ümit var bende 10.gün idrar testi yaptım negatifti bugün adet olmadım çatlamanın 11.günü hiç belirti yok kan vericem kanda 10.günden sonra çıkıyormuş canım
yasminnnnnnn Merve-metin doğru diyorsun canım aslında hastanede çalışıyorum ama versem mi kararsızım 😅
Merve-metin yasminnnnnnn kan mı vermiştin kan verdiysen bi kaç gün daha bekle ben normal test yapmıştım şimdi hastanede işim var gitmişken bi kan verecem bakalım ne çıkacak
Merve-metin yasminnnnnnn haberdar et beni bende şimdi verdim kan acilde bekliyorum sonuç çıksın diye 🙏🏻 Umarım güzel haberler alırız
yasminnnnnnn Merve-metin aslında çıkması lazımdı ben eve geldim arkadaş sormuş daha cihaza koymamislar herhalde 2 saati bulur e nabiza düşmesi senin sonuç ne oldu
Merve-metin yasminnnnnnn ben acilden verdim canım daha ancak 1 saat olmuştur acilde bekliyorum şuanda 🙏🏻 Pek umudum yok ama kafamdaki şüpheyi silmek istedim açıkçası rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🏻🌸