ceydadmnn Ayyy kızlar silik çizgi çıktı testte dün akşam yaptığımda şimdi hastanedeyim kan sonucu bekliyorum silik çizgi çıkıp da hamile olan var mıııı acilll🥺🥺🥺
myangelson ceydadmnn olsun o da pozitif sayılıyor yine de kanda da çıkar zaten ne zaman kan verdin 2 saate çıkar normalde sonuçlar
AysunnKucuk Kızlar test yaptım silik çıktı gozle goruluyor ama sabah sancı girdi kanama oldu nedendir
ceydadmnn AysunnKucuk kanaman ne kadar oldu normal adet olur gibi. Mi yoksa bi kaç damla gelip durdu mu
myangelson AysunnKucuk ben çizgi göremedim. Adet de olmuş olabilirsin kanama miktarın fazlaysa ve rengi kırmızı geliyorsa adettir genelde. Seninki nasıl geliyor?
myangelson ceydadmnn 2 buçuk haftalık diye bir gebelik yok son adet tarihinden hesaplanır canım adetten önce ogrendiysen bile 3 3 buçuk haftaliksindir adet gününse 4 haftalık falandır
ceydadmnn myangelson şuan 3 gün gecikti adeti doktor tahmini 2 3 haftalık daha dediği için öyle söyledim bir de anlamadım ne zamandan hesaplıcam kaç haftalığım şuan
myangelson ceydadmnn değerin kaç çıktı doktor da 2-3 haftalık dedi? geç döllenme falan mı oldu da öyle dedi acaba. adetin geciktiyse 4 haftanın uzerindesin. İnternette gebelik hesaplama sayfalarına bak son adet tarihin ile hesapla bakalım
myangelson ceydadmnn 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver %66 oranında artış olması gerekiyor canım bunu söyledi mi doktor