Sevdayilan LamiyaCetinkaya aynen önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun rabbimde tek duam benim eşim geri kafalı işte ama kalbimi çok kırıyor
LamiyaCetinkaya Sevdayilan Madem geri kafalı bir eş sözkonusu, o zaman keşke çocuk sayısını çok tutmasaydınız, siz yoruluyorsunuz çünkü mental olarak. Allah çocuklarınıza uzun ve mutlu ömür versin, inşallah eşinizin de aklı başına gelir artık 🙏
Miraykader Sevdayilan amin yarabbim Allah hayırlısını etsin inşallah umarım erkek olur yarabbim odamın dilinden kurtulursun
Eslem2112 monarosamommy kötü art niyet yok ben oğlum olursa nasıl olur o nasıl bir duygu die merak ediyorum orda kız olursa evlat deil die bişey söylemiyoruz ki oğlan annesi olmakta isteyebiliriz bunda anlamayacak bişey yok
Eslem2112 monarosamommy ben bu forumu başlatan kişi deilim ama eşim illa erkek olsun istemiyor he ne kadar farketmez kız erkek desede daha cinsiyetimiz için bir tahmin yokken hep bir oğlumuz olsada ismini Muhammet koysak ne güzel olurdu yoksa evladım kızda olsa erkekte olsa üzülecek değilim sağlıkla gelsin miniğim