bimuallime Sevdayilan Eşin kendine baksn. Onun spermiyle alaklı. Ama erkek olsun diye de 4. Bebek yapmasaydınız ya. Sağlıklı olsun yeterki. Kız çocuk gibisi var mı. Ya da ille erkek diyosa en azından yumurtlama gününde yapsaydınız. Bacım işin zor. 4 kızı olsa bidaha mı deneyecek.
monarosamommy Sevdayilan Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize ama bu kızım var oğlan istiyorum diye söyleyenleri hiç anlamıyorum evlat ya bu hani kız erkek fark etmez senin canının parçası Allahın sana emaneti herseyden önemli olan sağlığı cinsiyeti değildir ki.Eşinize söyleyin ki Bebekteki cinsiyet kromozomundaki ikinci kromozomun X veya Y olması spermden gelen kromozoma bağlıdır. Yani cinsiyet babadan gelen sperme göre belirlenir. Baba belirler bunu Rabbim gönlünüze göre versin 🌸
Eslem2112 monarosamommy kötü art niyet yok ben oğlum olursa nasıl olur o nasıl bir duygu die merak ediyorum orda kız olursa evlat deil die bişey söylemiyoruz ki oğlan annesi olmakta isteyebiliriz bunda anlamayacak bişey yok
LavinsMom tugcesakzci bu benim oglum. 😄 Ultrasonu hic sevmiyor cocugu rahatsiz ediyoruz sonra neden sirtini dondu diyoruz neden bize popisini gosterdi diye isyanlardayiz 😂
Basakhilal Sevdayilan valla benimki bacaklarini kapatmis oturuyordu kızdı. Gitmeden kahve cikolata yiyin hareketlensin ben öyle görebildim
Miraykader Basakhilal bende iki gün önce gitim bacaklarını açıp her iki eliyle yüzünü kapatmıştı utangactır sözde biyeri açıp gözünü kapatan kızım😂
avakadominigi Sevdayilan karindan göremeyince neden vajinal bakmadi doktor direk görürdü.Bidahaki kontrole söyleyin
Yagmurozdemir Sevdayilan off bizimde hep aynı sorun😶😶 son 3 görüş günümüzde de öğrenemedik arkasını dönüp bize poposunu çevirdiği için cuma günü 18+4 oluyorum inşallah öğreniriz
Miraykader Sevdayilan yok bence kızla erkekle alakasıyok bende 20 haftasında ikigün önce öğrendim kızım olucak
Miraykader Sevdayilan üzülmeyin ablacım Allah büyük rabbim gönlünüzdekileri size nasip etsin erkek veya kı olması babadan kaynaklı
LamiyaCetinkaya Sevdayilan Ben de 20+5, göstermiyor o ayrı ama görünür pozisyonda da cinsiyeti göremedi doktor, resmen pipi bir açıdan var bir açıdan yok gibi, erkek gibi ama net değil bu kordon da olabilir diyorlar hâlâ 🥲
Sevdayilan LamiyaCetinkaya bizim de erkek denildi önce çıkıntısı var denildi arkası döndü kız olabilir dedi
Miraykader Sevdayilan amin yarabbim Allah hayırlısını etsin inşallah umarım erkek olur yarabbim odamın dilinden kurtulursun
LamiyaCetinkaya Sevdayilan Detaylida görünür artık, dua edelim de tek sıkıntısı cinsiyetini göstermemek olsun bebeklerimizin❤️
Sevdayilan LamiyaCetinkaya aynen önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun rabbimde tek duam benim eşim geri kafalı işte ama kalbimi çok kırıyor