Nisannurr tatlibebegim_ iğne sonrası testle takip etmediğim için negatife dönüp dönmediğini bilmiyorum ki
tatlibebegim_ Nisannurr olsun umudunu yitirme benim 2 arkadaşım 13.gün testte negatif 15.gün kanda pozitif gördüler adet olana kadar olumlu pozitif düşün
Nisannurr tatlibebegim_ inşallah bende pozitifi görürüm dün çık heveslenmiştim hata neredeyse eşime söyleyecektim iyi ki söylememişim. Şuan göğüs hassasiyeti sivilce ve arada kasık ağrım var umarım reglden değildir
Lovebaby27 elifbsraaa1 ayyy çok sevindim benim ilk denememde olmadı martta tekrar Deniycem Allahım sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin çok sevindimm 😇☺️
elifbsraaa1 Lovebaby27 aminn canım inşallah ama ben tam sevinemiyorum 😄 henüz bi netlik yok iğne betamı arttırıyormuş diye
Lovebaby27 elifbsraaa1 canım bende senin gibi günlük test yapmaya başladım 11 günden sonra gitmişti bi daha pozitif olmadı ama seninkisi yükselmiş gözüküyor inşallah doğrudur bence hamilesin ☺️
elifbsraaa1 Lovebaby27 yaa Rabbim en kısa zamanda haberini almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻❤️ sana atabilir miyim o zaman 3 gün arayla olan testi
elifbsraaa1 Lovebaby27 çatlatma iğnesini 6 Şubat’ta vurdum 🥲 09.02/00:30’da aşırı su içip test yapmıştım silik çıkmıştı sonra koyulaştı ve sabah kan verdim 55 çıktı