kelebekce7 ilkgozagrim__ bi kaç gündür tekrarlıyorum testleri ama ikinci çizgi belirgin gibi sanki canım yinede çok tecrübesizim 🫣
Buseerdem1 kelebekce7 ayy benimde aynı böyle cikmisti hatta daha silik diyebilirim 2-3 gün sonra bidaha yaptım tamamen belirginlesti ilk yaptığımda kan verdim kanda da çıktı hamilelik var teste göre canim hayırlı olsunn💙
kelebekce7 Esra_Omer_21 eşimle henüz paylaşmadım süpriz yapmak istiyorum ama emin olamadan da kan vermek istemedim
kelebekce7 Çok kötü üşüttüm öyle olunca şüphelenip test yaptım ilkinde silik di ama şu an belirgin gibi
ilkgozagrim__ kelebekce7 kan ver canım net belli de bariz ortada ama kanla kesinleştir haber bekliyorum yazarsın
kelebekce7 ilkgozagrim__ ya acile gitim kan vermek için iş çıkışa ama almadılar iki çizgiyi gördüysen hamilesin kadın doğuma gitmen lazımdediler
ilkgozagrim__ kelebekce7 13 haftalık ve cinsiyetimizi bugün gösterdi bizim minikk bakalım nee bilmiyoruz yarin partide öğrenicezz
kelebekce7 ilkgozagrim__ yaaa çok heyecanlıı eşinize nasıl vermiştiniz hamilelik haberinizii ay benimde bi netleşseydi
kelebekce7 Tugce_23 bende acile gittim bugün normalde adet olmam lazımdı ama olmadım, acil kan almadı kadın doğuma yönlendirdi
Mylove47 kelebekce7 kadın doğum da kan testinden bakar da sağlık ocağına git bence yakınsa falan orda da yaparlsr kadın doğum günü bekleyesiye kadar