Kgndus benaslindayohum Ahh keşke öyle bir imkanım olsa 2. Gebelik süpriz oldu ilk bebeğim daha çok küçük 14 aylık bide çok sinirli kimsede durmuyor atıyor kendini kucak çocuğu olduğu için hiç dinlenemiyorum inşallah dediğiniz gibi en az o haftaları görürüz de bi nebze olsa içim rahatlar
Kukulikukuli12 benaslindayohum Benımde 2.hamileliğim tek bildiğim sancı dogum anındaki sancı 🤣 bende anlamıyorum çünkü regl olurken bile sancı cekmem 🥴 benım kzımda baş aşagı.
benaslindayohum Kukulikukuli12 ay sen bensin 🥰 ne yapıcaz böyle bilmem karnım çok sert bakalım acile gidicem
Premsesko Arkadaşlar tüm karnım sertleşmesi dediğiniz gergin olması mı. Yoksa bir anda taş gibi olması mo. Benim bu sabah daha gergindi. Ama taş gibi değildi şimdi yumuşak.
benaslindayohum Premsesko valla şuan benim karnım çok sert ve 2 saattir hiç rhaatlamadı bi acile gidicem sancı mı diye
benaslindayohum Deletedmom_116 karnım çok sert ve 2 saattir geçmedi burdaki acile gidicem inşallah sancıdır artık çok yoruldum pimpiriklennekten
Kukulikukuli12 benaslindayohum 31.haftanın içindeyim de cok iş yapınca benımde sertleşiyor. Yoruldum diyorum ondan oluyor heralde o sancımıymış 🤣 bazen kasıgım da böyle sıkışma gibi bişey oluyor 4 5 sanıye kadar o alayına geciyor o da mı sancı🤣 amaaaaaan gecıyor işte benım için tke sancı dogum sancısı 😝
benaslindayohum Kukulikukuli12 normal doğum sancısı nasıl oluyor onu da bilmiyorum ilkinde 4 cm açıklıkla acil sezaryene alındım 🤦♀️😂
Kukulikukuli12 benaslindayohum aaaa bende 19 saat suni sancı aldım. Gelene gidene bende hala bişey yok ya sancı hissetmiyorum dedim 🤣 sonra 4 cm acıklık oldu. Sancıyı artırdılar 3 saat yatakda tırtıl gibi kıvrandım sonra dogurdum 😄😄😄
Deletedmom_116 benaslindayohum nst yi boşver kız o çok saçma benim doğum anında sancım yirmi cikiyodu😂
Kukulikukuli12 benaslindayohum uğraşmadım kız cok şükür işte 19 saat yattım öyle hissetmedim bişey 🤭 3 saat sancı cektim sadece. Şimdi 2.bundannkolay olsa diye dua ediyorum 😄
benaslindayohum Kukulikukuli12 ay ben gene azda da hissettiniz sandım pardon 🤦♀️ 2. Daha kolay doğuran lar var inşallah onlardan olursunuz 🤲
Deletedmom_116 benaslindayohum bana bı hastahanede aynı şeyi dediler ama düzenli sancım vardı kovaladilar resmen başka Biyere gittim USG de kasılmaların çok fazla çıktı nst de sancı azken doktor salmadi o günün sabaha karşı dogyrdum 🤣