N-23 Canım ben ceme gidiyodum indirimle 610,fakat plesentam rahmi kapatmış o yüzden üniye gidiyom remzi Bey çok iyi bide burçin kavak var onu duydum ona gidicem ama fethi hanay’da iyi diyolar eğer riskli değilse tabi
aylin_23 N-23 riskli bir gebeliğim yok çok şükür normlde erganide özel bir kliniğe gidiyordum orasi kapanacak elazigda doktor araştırmasına girdim çemen memnun değilim tedavi sırasında hiç iyi gelmedi bana. Acaba remzi bey ultrason resmi veriyor mu
N-23 aylin_23 canım ben remzi beye ilk kez geçen gün gittim muayeneye normalde veriyolar ama ben o an başka durumu fln anlatınca öyle kaldı ben istemedim oda konuşmaya daldı hani durumum hakkındaöyle
Mrv4 Z-t3833 evet bende fethı hoca ve Zeynep hocanın ıyı olduğunu duydum doğumda bayan doktor ostedıgım ıcın Zeynep hocayı tercih ettim ama fethı anay da cpk övülüyor özel klınıgı var kendısının
Mrv4 Z-t3833 aynen her kontrolde başından berı ultrason alıyorum 3 resımlık bebek oluşmadan bıle sadece kesenın ultrasonu bıle çıkarıp vermıstı Zeynep hoca ☺️