Kukulikukuli12 guzelanne01_ İstanbul gecen ay 44 e yıkattım. 10 metrekare toplamda. 3 halı 440 verdim
tugba_2365 guzelanne01_ ben şimdiki hali yikama parasında zamanında hali alıyordum ya. Enerjim ve zamanım olsa hali yikama makinesi alip ben yapacağım, bıktım cidden. Bide ne akla hizmet açık renk hali aldiysam
Sevalinkaa guzelanne01_ geçen ay yıkattım bambu halı m2si 145 diğerleri makine halısı toplamda 1900 ödedim ataşehirde yerleri
ardengunes guzelanne01_ ihlas aura koltuk yıkama makinesimi link atabilirmisin bana bakayım bende.. ooo gerçekten fazla ya gereksiz zam yaptılar resmen fırsat bu fırsat aman kacirmasinlar
guzelanne01_ ardengunes ben maraştan maraş şubesinden aldım canım almak istersen benimle ilgilenen bayan zaten yönlendirebilirim
Silaygc2110 Ankara’da bölge bölge değişiyor sanırım bugün verdim bende Elmadağ dan 25den aldılar metresini
Newmommmm526 guzelanne01_ mbz yıkama Bahçelievler tarafinda evet çok memnun kaldım depremden sonra başka bir yere 23 e yikatmıştım bunlar kat kat daha iyi yıkamışlar
guzelanne01_ Zehraalii gerçekten baya arttı yuh yani benim halımda çok üstelik kış ortasında ben halı yıkatan biriyimdir😨