momness guzelanne01_ bartın 30 oldu 1 ay olmadı yıkatalı kampanya var diye şuan 25 dedi ama pahalı yani , stor perdeleri de 30 dan yıkadılar.
ardengunes guzelanne01_ izmirde de 25 yani biz sürekli aynı yere veriyoruz koltuk 750 bende ona şok oldum 🤕
guzelanne01_ ardengunes bende koltuk yıkatıyorum Bu yüzden ihlas aura aldım kurtuldum canım stor perdelerimi ve koltularımı kendim yıkıyorum ,1000 Tl burdaada çünkü ama halıya çağre yok resmen 2000 ila 3000 arası tutuyor ya çok şaşırdm
ardengunes guzelanne01_ ihlas aura koltuk yıkama makinesimi link atabilirmisin bana bakayım bende.. ooo gerçekten fazla ya gereksiz zam yaptılar resmen fırsat bu fırsat aman kacirmasinlar
guzelanne01_ Zehraalii canım şimdi istanbul ankara gibi yerlere göre ucuz evet ama Maraşa göre çok pahalı 12 den bir andan 25 yapmış halıcım
guzelanne01_ Zehraalii gerçekten baya arttı yuh yani benim halımda çok üstelik kış ortasında ben halı yıkatan biriyimdir😨
Yasemincelik guzelanne01_ 2 ay önce 25 ten yıkattım metresini. Dün tekrar verdim 20 tl den 😂 İzmirdeyim