Bydnr Kızlar cuma günü doğuma gideceğim bebeğin gelişimi geriden geldiği için normal doğumla alacağız dediler ,hiç sancı açılma vs yok suni sancı verecekler sanırım cok korkuyorum nasıl bir acı 🥹
Sinemmm1 Bydnr lütfen korkmayın bende aynı sekilde doğum yaptım kişiden kişiye değişiyor bence ama benim ağrı eşiğim yüksektir sadece iki saat zorlandım ama doğumdan sonra herşey bitiyor hatta nasıl bir ağrı sancı olduğunu bile unutuyor insan bir süre sonra 😊
Hllsrl Bydnr bana da benzer bir cümle kuruldu tansiyonumdan dolayı suni sancı ile doğumu başlatacaklar durumuma göre ilerleyecek henüz net bir tarih yok pazartesi günü kontrolde bakalım ne olacak 38. Haftamı tamamlamış olacağım pazartesi … şöyle düşün 40ı doldurmuş bebek içinde suni sancı vererek başlatıyorlar dilerim açılman güzel ilerler açılmama durumunda ise sezeryana geçiyorlar en hayırlısı ne ise o olsun 🤍 her şey güzel olacak ve sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah 🙏🏼
-Canser- Bydnr canım benim bence yazılanları okuma psikolojik olarak seni çok etkiler hiç birşey kolay değil anında yaşa herşeyi daha güzel olur 10gün önce doğum yaptım aniden oldu herşey ben tek bir kişiden bile doğum hikayesi olsun dinlemedim anlatanlara da izin vermedim
Sinemmm1 Bydnr benim adet sancısı gibi başlayıp daha şiddetli hali gibi olmuş sonra da belime sancı vurmuştu. Kimisinin kasiklarina vururmuş. Ben normal doğum sancısından çok farklı olduğunu sanmıyorum. Kişiden kişiye değişiyor bence bu da normal sancı gibi
nesrinmom Bydnr ilkinde kendi sancım ve güzel bir açılma ile gitmeme rağmen suni sancı verdiler 3 saat aldım kendi sancınla birlikte verildigi için aklımı kaybedecektim. İkincide sancım ve açılmam ilerlemedi suni sancı verdiler dozu yavaş yavaş artırıyolar . Valla kolaydı diyemem tabiki zor . Suni sancının kötü yanı sürekli nst de kalıyosun sık sık yani suni sancı bebeğe zarar veriyormu kalp atışları açısından sıkıntı varmı diye takip altında oluyosun ve nst de yatarken sancı cekilmesi zor oluyo yürüyerek daha iyi tolere ediliyor o sancilar . Umarım suni sancıyla açılman hızlı ilerler benim 5 saat sürdü. Kimsenin seni etkilemesine izin verme benim ki zor olur seninki göz açıp kapayana kadar oluverir .
Bydnr Hllsrl benimde tansiyon yüksek çıktı bir gün yattım hastane de aynı şeyler denilmiş ikimize de ,ben sezaryen olur sanıyordum doktorlar normal doğumla başlatacağız dediler bakalım hangisi hayırlı sağlıklıysa o olsun sağlıkla gelsin yavrularımız 🥹❤️🥰
Bydnr -Canser- cok şükür beni etkilemiyor çünkü herkesin farklı farklı gelişiyor durumu 🥹şuan merak ediyorum diye sordum bakalım hayırlısyla atlarız kucağımıza alırız yavrularımızı 🥰
Gokcemom2023 Bydnr #p29817670 kacıncı haftadasınız acaba bende de var 36 ya girdim ama dah öyle bişey demedi
Bydnr Gokcemom2023 yarın 37.haftada olmuş oluyorum gelişimini tamamlamış oluyor her an zaten gelebilirmiş bu haftadan sonra benimki bel çevresi küçük kalmış diye daha gerilemesin diye alıyorlar ama çok şükür bir problemi yok sağlık açısından 🥰bende bir an önce kavuşmak istiyorum zaten ❤️Bakalım yarın beni ne bekliyor 🙈dua edin bana
Minnak6789 Bydnr acı eşigiyle alakalı benım acı eşiğim dusuktu çok fena bagırttı beni ama bazılarına normal geliyormus.belden assagı felkt bsydı tarıf edemıyrm sadece bagryrdm
svgkrtozdmr Bydnr hic acilma yokken suni sanci ile dogum olabiliyor mu, ben de 38. haftamin icindeyim sadece 1 1 bucuk cm kadar acikligim var. Doktorum normal doguma uygunsun dedi ama bu sekilde kalirsa da yine normal dogum olabiliyor mu yani
Yildiz123- svgkrtozdmr bende aynısını merak ediyorum aynı şekilde benimde geçen hafta itibariyle 1 1 buçuk cm acilmam varmis ama bugün 40. Haftaya giriyorum kontrolüm var acaba suni sancı ile olur mu
svgkrtozdmr Yildiz123- bekleyelim belki bilen biri yazar :) açılmanın artması için perine masajini önerdi doktorum ekstra ihlamur cayini duzenli iciyorum hurma yiyorum, egzersizlere başladım yuruyus yapmaya gayret ediyorum bakalim 🤷♀️ senin haftan benden öndeymis sen neler yapiyosun
Zozan_21duva 40+2 bende yarın gitmeyi düşünüyorum suni sancıyla doğum yapmak istiyorum açilmam hakkında hiç bir fikrim yok belki açilmada olmuştur
Bursa17 Zozan_21duva benimde bugün 40+1 di gittik sancı olmayınca 41 e kadar bekleticez bu süreçte doğar dedi dogmazsa suni verip olmassa sezaryan deniycem dedi
svgkrtozdmr Bydnr Bydnr anladim bakalim nasil olur 😀 Kolay dogumun olsun Insallah 🤍 sonrasinda bi postun altina yine yazabilirsen cok sevinirim :)
Aynur_13 Bydnr cnm bende suniyle dogum yaptım sancı sancıdır her ikiside zor ama şöyleki açılman ne kadar hızlı olursa o kadar çabuk bitiyo benim dogumum çok kolay geçmişti açılmada dogumda hızlı gerçekleşti.
Gokcemom2023 Bydnr hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah🫶 benim karın cevresinde gerilik var ama mesela alınmasını istemesek kendi gününü beklese bişey olur mu ki