• Doğum
  • Yarın doğuma girecek olanlar?

Ay iyice stres oldum kızlar aslında ikinci doğumum ama ilkinin nasıl olduğunu bile anlamadım bu sefer planlı sezeryan olduğu için tedirginim nedense.Yarın sabah 8 de yatışım yapılacak lütfen bana ve bebeğime dualarınızı esirgemeyin 🫶🏻🙏🏼♥️

Yarın doğuma girecek olan var mı?

Merimii Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah 🌸 kaç haftalıksınız bende cuma günü sezeryana gireceğim ilk gebeliğim korku heyecan stres çok fena lütfen sizde bana dua edin 🩷

Sehrazatt ay bende de aynı durum valla korku heyecan mutluluk tedirginlik midem ağrıyor nasıl yatıcam bilmiyorum bu gece 🤷🏻‍♀️tam 38 haftalık olucam yarın 🫶🏻Allahım inşallah bize sağlıklı güzel kolay doğumlar nasip eder canım ♥️♥️

Gamzeeeeeeeee evet aynııı yarın 8 de yatış 10 da doğum olucak aşırı gerginim siz nasılsınız kaçıncı doğum olucak inşallah sağlıklı güzel doğumlar geçiririz🫶🏻♥️

Merimii 2.doğumum onda suyum azalmıştı apar topar alındım stres yapmaya zamanım olmadı bunda baya gerginim

Merimii inşalalh rahat bir doğum olur ikimiz içinde bebişlerimizi de kucaklarımıza alabiliriz küveze girmeden ben nedense ondan da korkuyorum

Gamzeeeeeeeee benimde aynı stres yapmaya zamanım olmadı muayene de açıklık olduğu için normal denedik 12 saat sancı sonrası kafam gitmişti zaten

Merimii korkma içini ferah tut, korku yerine bebeğine kavuşacağında yaşayacağın mutluluk ve vücudundaki rahatlamayı düşün 😍😍 Rabbim yardımcın olsun en ağrısız şekilde atlarsın bu dönemi inşallah 🙏🏻🌸

Gamzeeeeeeeee korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle ilk kızımı 38+5 te doğurdum bu sefer tam 38 olucak gelişimini tamamlamış oluyorlar zaten🙏🏼🩷

Derinnmom dediğin gibi yapmaya çalışıyorum canım çok sağol güzel dileklerin için🥹🙏🏼🩷