fitmom alcang ben de 30u geçtikten sonra hazırlamayı düşünüyorum inşallah 😇 Ne kadar güzel az kalmış sayılır sizin ☺️
Beriliko fitmom çantayımı 30 dan sonra hazırlıcakdın cnm bende dğşünüyorumda erkenmi bilemiyorum gerçi riskimde var hazır olsa fena olmaz
Hfoz Beriliko ben 28 haftalıkken gece acile gitmiştım orda baktılar 1300 gr .rahim kısalması olduğu için erken doğum riskim var.çoğu şeyim hazır değil çünkü yatıyorum dışarı çıkıp yürümek bana işkence geliyor
Beriliko Hfoz bendede öyle durum daha eksikler var doktor yatıcaksın dedi nasıl olucak bilmiyorum işler duruyo ev vs bebeğin eşyalar hazır değil 🤷🏼♀️
fitmom Gizem1504 insan içinde büyüdükçe çok sabırsızlanıyormuş gerçekten ☺️ Neyse bu zamanlar da çok özel tadını çıkarmaya bakalım 😇
Defnemmm2301 fitmom bizim tek eksik beşik ve bebek arabası onlarda şuan biraz pahalı olduğu için sonraya biraktık ama çok şükür herşey tamam gibi 😊
Beriliko Hfoz benimde hem bebek erken döndü çok aşağıda hemde plesentada kanama var dedi doktorum yatıyorum kontrole kadar bakalım
ElifAbr fitmom doğumdan öncesi için kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantamızı hazirlamak kaldı bir de kapi süsü yaptıramadım hala havalar kötü gidiyor bir yere çıkamıyorum. Dogumdan sonrası icin de mevlitlikler... Gözümde büyüyor 🙄
reinamm fitmom 32 haftalık olmama iki gün var halen bişi almadım😣 ağırlaştğmı hissediyorum artık🙄 ve çok sıkıldım
Cans50 fitmom reinamm benim de 29+6 hala birşey hazır değil sadece 1 tane hastane çıkışı aldım brisa da kıyafet ne bebek arabası ne beşik ne dolap bakalım ne olacak hayırlısı Allahtan
fitmom reinamm neden almadınız peki maddi durum yüzünden mi yoksa fırsat mı olmadı ? Son zamanlar alırım diye düşünüyordum ben de ağırlaşınca çok zor oluyor yazılarını gördüm bi de baktım burda herkes her şeyini 30u görmeden tamamlıyor diye almaya başladım ☺️
reinamm fitmom hayır maddi durum yüzünden değil çok şükür. Eşim izin vermiyor. Uğursuzlukmuş. Belki 10 sefer söyledim kaç tane mağazanın önünden geçtik yok yani, nuh diyor peygamber demiyor🤷🏻♀️ Bende de heves diye birşey kalmadı zaten