Yaskos99 Merhaba kizlar bugün kontrolüm vardı doktor bebeğimin zayif olduğunu söyledi çok kilo alamamış 36 haftalık olduk nerdeyse 2400kg sizce normal mi çok korktum doktor öyle diyince sizlerde durum nasıl?
LavinsMom Yaskos99 ben o haftaalrda degilim hala bilgim yok ama kuzenim 36 da kontrole gitti 2.200 soyledi ve zayif oldugunu soyledi. Dun 40+3 oldu hala doguramadi ama kontrolde 3.600 cikti bebek. Bilemiyorum son haftalar acaba oyle bi artis oluyor mu ben de merak ediyorum.
batununannesi__ Yaskos99 Dün tam 34 haftalıktık kontrolde 2400 gram dedi normal dedi ama bende az mı acaba diye düşünüyorum
Guidoo20007 Yaskos99 ben 35+2 de gittim , dün kontröl vardı 2728 kilosu haftası ile uyumlu dedi , bende plasenta kireçlenmesi olduğu için çok dikkat ediyordum , ama kilo çokta önemli değil dedi doktorum gelişimi iyi olsun yeter
Sngl9 Yaskos99 bizde 36 4 olduk 2600 ve 38 de alacak doktor biraz daha kilo almasını saglamami istedi doktor ama alabilir mi bilmiyorum ☹️
Yaskos99 LavinsMom Banada bugüne kadar herşey normal dendi bugün zayfi kilo almadığını söylediler biraz geriden geliyor dedi insanin moralini bozuyorlar ne yapacağını şaşırıyor insan
meltemdrn bende smdı doktrdan geldım 34 haftalık oldum 2166 gram olmus ben mınyon tıplı bı ınsanım hafatasına gore bı hafta gerıden gıdıyor ama buda gayet norml dedı mınyon oldugun ıcın dedı
Yaskos99 meltemdrn Geçen haftaya göre bugün daha zayif çıktı böyle bişey olabilir mi acaba yoksa yanlış ölçüm mi yapıyorlar anlamadım
Yaskos99 batununannesi__ Bana bugüne kadar normal dedi bugün zayif karın çervresı küçük dendi Korkuttu beni Malesef inşallah rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi 🤲🏻
happyson Yaskos99 32. Haftamda bana da karın çevresi 30 ile uyumlu dedi bu hafta yine gideceğim her hafta gelmen gerekebilir toparlama olmazsa dedi :(
happyson Yaskos99 1 haftadır çok dikkat ediyorum kefir kaşar muz vs yiyorum yarın kontrolüm var bakalım. Doktor senin yemenle alakalı olmayabilir altta yatan başka bir sebep olabilir demişti gerçi
Tugbamf happyson ah canım yemenile de ilgili ama herzaman değil . Ben ne bulsam yiyorum artık neyi faydalı duysam yiyorum ama kilosu hala az. Doktor bebek bu kadar beslenmek istiyor demek ki dedi . Karın bölgesi özele göre 2 devlete göre 3 hafta geride . Üç günde bir kontrole gidiyorum 34+6 da devlet 2.80 Gr dedi özel 33+3 de 2150 Gr demişti perşembe ne diyecek bakalım
Merve061 Benimde 36 da 2500 gr dedi doktor diğer haftalara göre son haftada kilo alamamış sağlıksal bi sıkıntı olmadığını söyledi ama biraz minyon kalabilir dedi bir hafta sonra kontrolüm var kilo aldırabilecek şeyler yiyorum ama işe yarar mı bakacağız
Yaskos99 Merve061 Banada kilosu az dendi bide karım çevresi küçük dedi başka bi sıkıntı yok dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Yaskos99 Guidoo20007 Bizimde bugüne kadar herşey normaldı bugün kilosu az dedi bide karın çevresi küçük dendi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Merve061 Yaskos99 bana da karın çevresi haftasına göre küçük dedi doktorum ama olabiliyor galiba öyle
Yaskos99 Guidoo20007 Bana öyle dediğinde dayanamayıp doktorun yanımda ağladım herşey normalken birden duyunca insan üzülüyor ama sizler sayesinde birazda olsa içim rahatladı teşekkür ederim 🤲🏻
Elfve Benim 32 bitti 2100 kilosu doktor ilerde gözüküyor dedi ama 2 hafta önde arkada olması önemli değil doğum zamanı 3900 ve üstü olursa direk sezeryanla alırız dedi. Ben daha önce 2 normal doğum yaptım 3700 falandı ve gerçekten zor geçmişti. Bu keşke küçük olsa diyordum doğunca zaten kilo aldırıyorum emziriyorum. İlk bebeğimde doktor zayıf demişti 1 hafta sonra çağırmıştı. Her gün nerdeyse 2 öğün köfte yemiştim muz falan hemen 2 katı alıp toparlamıştı. Köftede protein çok varmış