Merve-metin Yasoeso biliyorum canım bende aynı durumdayım ama böyle daha çok yıpratıp strese sokuyorsun kendini canım az kaldı zaten biraz daha sabret 🙏🏻 İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸🌸
mombarbie_ Yasoeso benim 9.gun sabah negatif 10.gun negatife yakın bir pozitifle öğrendim o yüzden acele edip strese sokmayın kendinizi kafanızı oyalamaya çalışın
Bal5 Merve-metin nasip ya herkeste bir olmuyor birde sanırım bazı postlara bakıyorum kiminde 9. Günde kanda çıkan var 10. Gün 11. Gün yine ayni şekilde benim çıkmadı erken gebeliktede aynı sekilde
Papatya_345414 Hcg her kadında aynı oranda yükselmiyor kimisi 9. Günde bile öğreniyor kimi 14 de anca🤷♀️önemli olan adet olmamak bence, illa ki öğreniriz sonucu pozitif olsun yeter ki 🥰
Yasoeso Papatya_345414 yani evet doğru aslında ama belirsizlik var ya kafayı yoran varmı yokmu oldu olmadimi merak ta kalıyor insan
Basakhilal Yasoeso en az 12 gün geçmedi gerekiyor stres yapmadan bekleyin ki zaten yumurtlamadann 14 gün sonra adet olursunuz
Yasoeso Basakhilal yumurtlamadan 14 gün sonra olursam 17 sine denk geliyor uygulamanın dediği tarihte olurum ben normalde 15 i gösteriyor uygulamada bilmiyorum ki hiç bu kadar kafam karsmamisti
Merve-metin Bal5 evet değişiyormuş nasip kısmet artık yarın sabah ilk idrarla yapacam testi bakalım sonuç ne olacak olumsuz bile olsa perşembe günü adet günüm o gün kan veririm artık kan en net sonuç çünkü canım rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻
Bal5 Yasoeso evet nasip bilemiyorum sat 13 eylul bakalım 3 gün var cuma olurum belli ama genelde hep 2 gün ona atar belki yarın olurum hayırlısı