minnosbirkiz Yasoeso çatlamanın 9.gününde erken gebelik testinde gördüm, 28 betayla öğrenmiştim ☺️ siz yumurtlamadan itibaren hesaplıyorsanız 11-12.günlere tekabül edebilir, bi kaç gün daha bekleyin isterseniz
Mery60 Yasoeso canım sen çok erken yapmışsın bence ya olsa da olmasa da 7 çok erken. Bence sabret ve yumurtlamanın en kötü 14.gününde öğren sabrederim diyorsan 17.günde. Ben valla dişimi sıkıp 24.güne kadar beklemiştim kimyasal falandır diye ama değilmiş şükür.
Merve-metin Yasoeso kuzu çok erken yapıyorsun testi biliyorum beklemek çok zor ama çıkmaz daha idrarda çıkması için 12-14 arasını beklemen lazım kanda bile 11.günde çıkıyor az daha sabret bence 🙏🏻
Pamuk Tugba_turk46 Çıkar diye düşünüyorum. Benim 11.gun sabah negatifti ikindi silik cizgiydi beta 9 du.
Merve-metin minnosbirkiz yumurtlamaya göre 12.günüm çatlamaya göre 10.günüm ama perşembe yapacam testi negatif görürsem üzülürüm diye düşünüyorum 🙏🏻 Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🐣💕
Bal5 Ben dün kan verdim 2 çıktı değerim erken gebelikte de çıkmadı dün 11. Gündü ilişkinin ve yumurtlamanin bugün 12. Gün daha geçirirse yaparım herkeste bir olmuyor demekki kimi 11. Gun erken gebelikte görüyor kanda yüksek değer görüyor bakalım hayirlisi
Papatya_345414 Yasoeso ben 10. Günde yaptım negatif çıktı canım 7 çok erken bence şimdi 14. Günü beklemeye karar verdim. Bugün 12. Gün ama yine de yapmıcam
Bal5 Yasoeso evet nasip bilemiyorum sat 13 eylul bakalım 3 gün var cuma olurum belli ama genelde hep 2 gün ona atar belki yarın olurum hayırlısı