Saadetbk Doğum süreci güzeldi 🙂Kısa kısa anlatayım. Anestezi ekibi ve kattaki hemşireler çok ilgiliydi. Öncesinde emzirme hemşiresi gelecek demişlerdi ama bana gelen olmadı. Bol bol emzirmeniz gerekiyor, sakın strese girmeyin. Oda çok sıcaktı. Yemekler çok kötüydü. Odamızda yatağın tam üstündeki aydınlatma çalışmıyordu (söylediğimizde yarın teknik ekibw söyleyelim dendi ama gelen olmadı). 1 gece hastanede kaldık, kendim için koyduğum 3 gecelik ve 2 sabahlığı kullandım. Bebek için 4 takım götürmüştüm. Onları da kullandım. Depend kolaylık sağlıyor. 4 gün sonra yenidoğan muayenesi için çağırdılar ancak biz doktordan ve yaklaşımından hiiiiiç memnun kalmadık. Şöyle ki, bebeğin göbek bağında çok minik lekelenme gördü doktor, baticon ile müdahale etti. Müdaheleden sonra lekelenme arttı. Sonra başka doktora götürdük. Yapılan işlemi anlattığımızda göbeğ bağına baticon sürmenin eski bir yöntem olduğunu söyledi. Ekstra bir işlem olmadan kendi kendine düştü göbek ama benim aklım çıktı. Bu nedenle alternatif düşünmediğim için pişman oldum.